reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
O! Świetnie A wcześniej miałaś poważne problemy z owulacją?? Ja jestem na etapie kiedy nic nie wiadomo... lekarz widzi pęcherzyki ale mówi że one nie pękają i są za małe ;( dla mnie to wszystko jest za trudne... a teraz nie mam okresu i biorę duphaston...
krupka
Entuzjast(k)a
Sam duphaston nie wystarczy, skoro pecherzyki nie rosną, to trzeba je czyms podgonic, np. clostilbegyt - najtanszy i najbardziej powszechny chyba. Ja zaszłam z nim w ciaże już w pierwszym cyklu. A potem duphaston od 16 do 25 dnia, aby pomogl zagniezdzic sie zarodkowi, jesli dojdzie do poczacia. Jesli do poczecia nie dojdzie, sprawi, ze @ bedzie na czas.
Black_Opal
Dzięki za odp. Ja na razie będę brać duphaston przez 2 cykle a potem zobaczymy... Dziwne to wszystko, bo moje problemy z okresem zaczęły się właśnie jak zaczęłam się starać o dzidzię.. wcześniej @ była co miesiąc a teraz nagle już 2 raz jej nie ma i trzeba wywoływać.. Jakieś to popiep...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzięki za odp. Ja na razie będę brać duphaston przez 2 cykle a potem zobaczymy... Dziwne to wszystko, bo moje problemy z okresem zaczęły się właśnie jak zaczęłam się starać o dzidzię.. wcześniej @ była co miesiąc a teraz nagle już 2 raz jej nie ma i trzeba wywoływać.. Jakieś to popiep...
Pozdrawiam
oj :-( skad ja to znam. natura płata figle. ja mam teraz pierwszy cykl ( od 16 do 25 dc dzisiaj jest 24dc) z duphastonem i zobaczymy jak to bedzie;-)
miała któras z was po nim bolące piersi i powiekszone gruczoły, zawroty głowy, była któras senna, chodziła siusiu? uczucie pelnego brzuszka, dziwny smak w ustach, ból jajnika troche podobny do tego @...?? u mnie dochodzi jeszcze ta temperatura... taka wysoka jak nigdy 37,2-37,6... oraz kilka innych dwuznacznych objawów...
nie wiem, nie chce robic sobie nadziei , ze to fasolka, choc bardzo bym chciała... nie wiem czy duphaston mzoe te wszytskie objawy wywoływac...?
Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki ,napiszcie mi proszę czy któraś z Was brała bromergon ,przy górnej granicy normy prolaktyny? Od kiedy brałyście i jak długo,czy robiłyście jakies przerwy(np. na czas miesiączki?),no i w jakich dawkach. pozdrawiam Was
Klaudyna_a
Witajcie!!
Jestem po 3 CLO. W tym miesiącu miałam usg w 13dc - pęcherzyk 20 mm, w 13 dc lekkie krwawienie, a od 14dc mam bóle jajników. Dziś 17dc i nadal boli, czy to normalne?? Gin mówiła, ze owu będzie za 4-5 dni, ale cykle mam 26 dniowe. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Od 16dc biorę luteine; Czy któraś z Was miała tak po CLO?
Jestem po 3 CLO. W tym miesiącu miałam usg w 13dc - pęcherzyk 20 mm, w 13 dc lekkie krwawienie, a od 14dc mam bóle jajników. Dziś 17dc i nadal boli, czy to normalne?? Gin mówiła, ze owu będzie za 4-5 dni, ale cykle mam 26 dniowe. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Od 16dc biorę luteine; Czy któraś z Was miała tak po CLO?
reklama
Witam wszystkie dziewczyny
jestem nowa i dopiero zaczynam przygode z clo. Ale problemy z zajściem to już około 2 lata
Klaudyno pęcherzyk 20mm to Sliczny okaz a lekkie plamienie to może być oznaka jajeczkowania więc to czas przytulania i jajnik też boli w czasie jajeczkowania, Powodzonka życze kochana!!!
jestem nowa i dopiero zaczynam przygode z clo. Ale problemy z zajściem to już około 2 lata
Klaudyno pęcherzyk 20mm to Sliczny okaz a lekkie plamienie to może być oznaka jajeczkowania więc to czas przytulania i jajnik też boli w czasie jajeczkowania, Powodzonka życze kochana!!!
Podziel się: