reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie dziewczyny!
Jestem na forum staraczek i pewnie niektóre z Was mnie kojarzą. Mam do Was pytanie. Brałam Bromergon na obniżenie prolaktyny,ale mi się skończył,a pani gin kazała przyjść do niej dopiero pod koniec maja. Czy wiecie może czy mogę teraz przestać go brać i zacząć na nowo po wizycie jak już dostanę receptę? Słyszałam gdzieś,że Bromka trzeba brać aż do zajścia w cążę bez przerwy bo inaczej poziom prolaktyny skacze do góry jeszcze bardziej. Wiecie może czy tak jest faktycznie? Pozdrawiam! ;-)
Z tego co wiem to nie powinno się przerywać. Może idź tylko po receptę.

reklama
hej ja brałam duphaston od 16 do 25 dnia cyklu bo miałam niski progesteron w fazie lutealnej
wspomaga on zagnieżdżanie się zarodka

kurcze tak bardzo bym chciała żeby tym razem sie udało
to byłaby moja druga ciąza , pierwsza skonczyla sie poronieniem w 10 tyg w grudniu:-(

No i na mnie czas.
Od wtorku czyli od 16 dc idzie w obroty duphaston.
Ma uregulować zbyt krótkie cykle a przy okazji.....

Pyt do kobietek które go brały, czy miałyście jakieś skutki uboczne?

reklama
Witam,
Mam brac duphaston od 16-25 dnia cyklu. Czy pomoże mi on zajść w ciążę czy tylko wyreguluje okres?? Dodam, że w obecnym cyklu w ogóle nie mam okresu i najpierw będę go duphastonem wywoływać a potem przez jakiś czas właśnie od 16-25 dnia cyklu brać.

Do góry