reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
aguuuuusia slyszalam ze ujrzalas dwie krechy, gratki wielkie!!!!!!!!!! I trzymam za bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
maja bo ja na anty jade drugi cykl, nic sie u mnie nie dzieje, w lipcu bede dzwonic do kliniki Angelus umowic sie na wizyte na wrzesien przed stymulacja do IVF. To tyle u mnie, maly zastoj narazie. Milo ze pytasz. A u Ciebie jak tam ?? Czym sie trujesz?? Bo piszesz tu to pewnie cos łykasz?

a powiem Ci kochana że od paru miesięcy niczym się na faszeruję:) apiszę tutaj z sympati do dziewczyn bo tutaj na początku mnie tak miło przyjeły i tak postanowiłam przy nich zostać:) ja mam dziś 18dc od 14 miałam pozytywne teściki owulacyjne a działanka były od13dc do 17dc codziennie wiec teraz pozostało nam czekać jeszcze min tydzien na II kreseczki na teściku:))) bo powiem Ci że jakaś pełna optymizmu i wiary że się udało jestem(byłam do wczoraj bo cosik mnie dziś pobolewaa brzuchol i humorek gdzieś uciekł) ale mam nadzieję że się naprawdę udało i bedziemy mieli taki cudowny prezencik z okazji ślubu::)ale jak sie nie uda to od przyszłego cyklu chcę zacząc brać castagnusa i może olejek z wiesiołka ale zapytam chyba jeszcze ginka co ona na to . a tak to szykujemy sie do największej imprezki życia i powoli próbujemy to wszystko zgrać i dopiąc do ostatniego guziczka:)

maja to trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&&&& i oby sie Wam to zgralo najpierw imprezka zycia a potem bejbik, bo tak byc powinno

a no równiez kkochana na to liczę że za 9miesięcy będziemy tulić te nasze wyczekiwane trojaczki:)))
za Ciebie też baardzo mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&aby sie wkońcu udało!!!! Bo się uda napewno ,nie ma nawet innej opcji!!!:* lecę spać bo rano do pracy a muszę jeszcze mojego zmolestować dziś:p

reklama
Dziewczyny głowa do góry :) Uda Wam się zobaczycie :) My z mężulkiem bardzo długo się staraliśmy o potomka, a to u mnie stwierdzono PCO, później u męża słabe nasienie.... jeden cykl z CLO i udało się:) Wam też się uda :) W każdym bądź razie życzę powodzenia i wytrwałości :)

Do góry