reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ja się na razie nie będę wysilać w tym kierunku, bo ewidentnie nie mogę zajść w ciążę z własnej winy. Dopiero jak będę miała w miarę normalne cykle, a nie 53-73 dniowe i dalej nic, to wtedy będziemy mężulka badać. Wydaje mi się, że skoro wtedy zaszłam w ciążę bez problemu, a mój kochany pracuje w niezmienionych warunkach, to nie mogło mu się jakoś strasznie pogorszyć.
Ale to mówisz że z badaniem nasienia jest problem? Popytam kumpeli jak wrócą z urlopu, bo od dwóch mężowie musieli badać i nie było problemu żadnego. Jedna na pewno w klinice w Katowicach, ta druga nie mam pojęcia

reklama
a ja w Pl miszkam w malym mieście bo w tych duzych napewno nie ma problemu,ale dzis znalazłam że w przychodni przyszpitalnej tzn w laboratorium robią też badanie nasienia więc moze się tam zgłosimy

Aniu mi sie też wydaje że u Was nie ma problemiku z nasieniem skoro juz udało Ci sie zafasolkować a u nas już 1,5roku walki z małą przerwa i nic:( ale powiem Wam że mi na drugiej wizycie ginka zleciła badanie nasienia bo ze faceciki maja teraz problemy z podnością większe niż kiedyś ale zobaczymy co i jak juz nie bawem, ja myślę żę u nas to problem z tym ze ja mam troche ciężka pracę i stresującą ale teraz miałam kilka dni wolnego w tych owulacyjnych dniach i mam nadzieję że się udało:) licze na to i nie mog się juz doczekać teściku a raczej tych pięknych 2kreseczek:p

WItam się porannie :-)
ale mam lenia dziś:szok: Mężulek pojechał w delegację a ja sama zostałam:-( no ale nie jest źle bo jutro wraca :-D
Od dziś znów zaczynam brać Clo, ciekawe czy coś sensownego wyhoduję :dry: Oby, oby:)

witam panienki ja rowniez sie stram musze brac lutke bo mialam plamienia dzis mam 20dc lutke mam brac do 25dc wiec trzeba czekac
Cześc Kwiatuszku:) Jak długo się starasz???

ja to juz biore 4 leki wiec chyba ten castangus sobie na razie daruje ...moze przy kolejnej wizycie spytam gina...ale jak to mowia co za duzo to nie zdrowo;p
To tak jak ja:) Też chcę z nim pogadać o castagnusie, chociaż moja koleżanka miała regularne cykle jak brała a potem to tragedia i gin powiedział jej że to właśnie przez ten specyfik:dry: Jak widać są za i przeciw...

Aniu my też mamy przebadac nasienie ale chcemy w Polsce a jak ostatnio byłam to nie znalazłam żadnej placówki gdzie robia takie badania :(ale zapytam mojej ginki na wizycie bo wiem ze ona ma kogos znajomego kto roobi takie badania
No właśnie Maju chciałam pytać skąd jesteś (Pl) :)

Kurcze zaraz muszę się szykować do pracy:wściekła/y: a BARDZO mi się nie chce:zawstydzona/y:
Buziaki
Palu kochana co tam u Ciebbie????

Den83 powiem tak ja tak w ciemno zaryzykowałam z tym castagnusem. W moim przypadku stwierdziłam że mi wszystko jedno albo pomoże albo nie. I mam nadzieję że się udało. Jutro wyniki bety :)

Powiem wam że pokładałam wielkie nadzieje w ziołach ojca Sroki, ale sama nie wiem co myśleć. Poprzednie 3 cykle miałam po ok. 50 dni, a w tym teraz 73 dniowym zaczęłam pić te zioła i się zastanawiam czy one mi tego cyklu tak nie wydłużyły. Ale cóż... Jednym coś pomaga, innym nie. Mimo wszystko może jeszcze kiedyś zaryzykuję z tym waszym castagnusem, ale to jak mi się uda skrócić cykle. Ciekawe kiedy to będzie...

reklama
Suzi ja z dolnego śląska jestem do Wrocławia mam jakies 70km a dokładnie to z Legnicy:)
też zaryzykuję od przyszłego cyklu z tym castaganusem a co tam :) ale nadal mam nadzieję że już nie będę musiała niczym się faszerować :)))
Agusia mocno zaciskam&&&& za jutrzejszą betkę !!oby była wielgaśna:))

Do góry