reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
agusia wielkie wielkie gratulacje!!!
jestes dla mnie pocieszeniem- mam pco i tez niejednoznaczne wykresy(wczoraj kolejne rozczarowanie i pol dnia płaczu)...a jednak jest nadzieja:)))))
spokojnej ciąży życzę:) napisz ile sie staraliscie i na jakich wspomagaczach?

Den83 powiem szczerze że od momentu kiedy się dowiedziałam że mam PCOS to wcale się nie staraliśmy. Kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę nie myśląc o dziecku tylko o przyjemności. 2 lata temu odstawiłam anty i przez 10 miesięcy nie miałam @, miałam ciągle wywoływaną. A co do wspomagaczy to Mama05 poradziłam mi żebym brała: kwasy omega3, Castagnus, no i oczywiście kwas foliowy biorę już ponad pół roku i nadal go biorę :)

Wam też się uda, trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całego serduszka

Hej Kobitki przeżyłam dzisiaj ogromny szok. Jestem w ciąży :)Zobacz załącznik 366506
Aguś kochana wielkie gratki i bardzo mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&& za mega dużą betkę;-)
Super wiadomość:)
Ja dziś mam 2dc więc od jutra Clo, tak jakoś się cieszę że mam nowy cykl:-) i będą nowe staranka:tak: Jestem pełna nadziei
Ac o u Was kochane? :*

suzi ja również pełna nadziei na ten cykl ,czyżby to ta pogoda tak napawa nas optymizmem??:) oby się wkońcu udało nam wszystkim
ja mam dziś 17dc więc jeszcze tylko 12dni i testuje i baaardzo liczę na taki teścik jak Agusia:)staranka od13dc do wczoraj każdego dnia ,w 14i 15dc miałam pozytywne teściki owulacyjne więc mam nadzieję że się udało w tym miesiącu:)

Maju to mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:)
Ja jeszcze mam cały cykl przed sobą :blink: więc to dopierooo początek, 11go mam wizytę u gina

reklama
to widzę kobietki że ślubiki się zaczynaja:) gotowe juz wszystko macie?? my wlaśnie dopinamy wszystko na ostatnie guziki i jeszcze chwilka i będzie ten nasz cudny dzionek:)))
Suzi właśnie mi przypomniałaś że miałam sie do ginki zarejestrować:) za Ciebie również mocno zaciskam &&&&&&&&&&&& aby sie udało w tym cyklu!!!!
i za Was wszystkie:*i miłego popołudnia

Do góry