reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam sie i ja w ten burzowo-deszczowy dzien [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT]
Zunia w przedszkolu ,Dominik jeszcze śpi,ja juz sniadanko zjadlam-teraz kawka i zaraz sie biore za pożądki.
[FONT=&quot]
e010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

po 10.00 jedziemy z Domisiem do znajomej 3 miejscowosci dalej-niedawno urodzila 2 synka i juz na tyle ogarnela sytuacje [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT] ,ze moze sobie pozwolic na herbatke;-)

witam wszystkie moje e-babeczki i życze Wam udanego dnia -mimo deszczu -jesli u Was tez pada [FONT=&quot]
d005.gif
[/FONT]

reklama
Witam ponownie! Dziewczynki czy któraś z was mierzy temperaturke w pochwie? ja mierze dopiero pierwszy m-c i caly m-c mialam w granicach 36,6 a od tygodnmia powyzej 37. Co o tym sadzicie? Dodam ze @ powinnam dostac w niedziele i nic, brzuch mnie bolal ale @ nie ma. wieczorem bola mnie jajniki tzn tak ciagna.

NANA- witaj,ja mierze choc w innym miejscu,ale...jesli w dniu kiedy powinna byc @ masz 37 i nadal nie ma @ a temp.wysoka no to kochana smigaj po test i wkleje fotke z II kreskami:tak::-D:-D:-Djesli nie mialas zadnego stresujacego wydarzenia,nie chorowalas to wyglada mi to na fasolke;-)daj znac jaki wynik-po terminie @ test mozesz robic o kazdej porze dnia.powodzenia!!

Witam sie po weekendzie z Wami (pisze po weekendzie bo zrobilismy nieplanowany wypad w gory na 3 dni) i było super odstresowanie :) oby cos pomogło ;-)

I życzę miłego dnia i śle słonko :)

Witam ponownie! Dziewczynki czy któraś z was mierzy temperaturke w pochwie? ja mierze dopiero pierwszy m-c i caly m-c mialam w granicach 36,6 a od tygodnmia powyzej 37. Co o tym sadzicie? Dodam ze @ powinnam dostac w niedziele i nic, brzuch mnie bolal ale @ nie ma. wieczorem bola mnie jajniki tzn tak ciagna.
Witam ja też zaczęłam mierzyć temp.w tym cyklu i z tego co wiem to temperatura skacze do góry ok jednego dnia po owulacji i utrzymuję się ok 12dni czyli prawie do @ a jeśli utrzymuje się na podwyższonym poziomie ok18dni to wtedy można podejrzewać ciąże:-):-):-):-)mam nadzieje że pomogłam

hej Dziewczyny!
Mam pytanie odnosnie bromergonu. Ginekolog przepisala mi go w zwiazku ze zbyt wysokim poziomem prolaktyny. Biore go od 17 czerwca. Na poczatku mialam brac pol tabletki, pozniej 1, teraz biore juz caly czas 2. Okres mialam 1 lipca. W niedziele 1 sierpnia dostalam krwawienia wieczorem. Myslalam, ze rozwinie sie to w @, ale nie ma. Bola mnie piersi i caly czas chce mi sie spac. Myslicie, ze jest jakas szansa? Czy raczej to byla taka na maxa malo obfita @?czy jescze cos innego?
bral ktos bromergon???

hej Dziewczyny!
Mam pytanie odnosnie bromergonu. Ginekolog przepisala mi go w zwiazku ze zbyt wysokim poziomem prolaktyny. Biore go od 17 czerwca. Na poczatku mialam brac pol tabletki, pozniej 1, teraz biore juz caly czas 2. Okres mialam 1 lipca. W niedziele 1 sierpnia dostalam krwawienia wieczorem. Myslalam, ze rozwinie sie to w @, ale nie ma. Bola mnie piersi i caly czas chce mi sie spac. Myslicie, ze jest jakas szansa? Czy raczej to byla taka na maxa malo obfita @?czy jescze cos innego?
bral ktos bromergon???
kochana biorę i nie zdarzyło mi się to nigdy
a testa nie robiłaś bo przecież tutaj dużo dziewczyn w dniu spodziewanej @ mają plamienia a jest to np. ciąża

Niestety wlasnie nie robilam, myslalam, ze to sie rozwinie w normalny okres.
Nie wiem co mam o tym myslec...
A masz po bromergonie regularnie miesiaczke?

reklama
Do góry