reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Niestety wlasnie nie robilam, myslalam, ze to sie rozwinie w normalny okres.
Nie wiem co mam o tym myslec...
A masz po bromergonie regularnie miesiaczke?
no raczej mam regularne jakiś tak raz na pól roku o 1 czy dwa dni się pomiesza ale tak to bez żadnych problemów
piszę bo w ciąży się nie bierze bromka wiesz o tym?

reklama
właśnie wiem, dlatego pytam co to może oznaczać,czy moge byc w ciazy?bo w sumie oprocz zadnych innych objawow nie mam i przeczucia tez niestety nie mam :( no nic na koncu swiata nie jestem, wiec bede musiala wyslac chlopa po test i zobaczymy

właśnie wiem, dlatego pytam co to może oznaczać,czy moge byc w ciazy?bo w sumie oprocz zadnych innych objawow nie mam i przeczucia tez niestety nie mam :( no nic na koncu swiata nie jestem, wiec bede musiala wyslac chlopa po test i zobaczymy
tak zrób nie ma nic do stracenia
&&&&&&&&&&&&& mocno zaciskam:-)

cześć dziewczyny
M był wczoraj u lekarza, dostał skierowanie do kliniki leczenia niepłodności jeśli leki nie pomoga czeka nas inseminacja a w najgorszym wypadki icsi ryczeć mi się chce

tulip witam i gratuluje :-) nie tylko Tobie castagnus i wiesiołek pomogl, tylko że u mnie było po 3 miesiecznej kuracji

a u mnie na razie wszystko w porządku już zaczynam coraz wiecej jesc i tyje brzuch mi wysadza hehe czuje sie dobrze tylko te bóle podbrzusza czasami... cały sierpien mam praktyki w urzedzie skarbowym i potem jakis staz ale oczywiscie wszystko z umiarem :-)

cześć dziewczyny
M był wczoraj u lekarza, dostał skierowanie do kliniki leczenia niepłodności jeśli leki nie pomoga czeka nas inseminacja a w najgorszym wypadki icsi ryczeć mi się chce

MMM- mam nadzieje,ze leki pomoga i wszystko bedzie dobrze:tak:tule...
KATICZ- fajnie,ze u Ciebie wszystko dobrze idzie:tak:;-)
LOPOP- witaj kochana;-)ja dzis mam dostac tel.z wynikami prolaktyny i morfologii.

u nas caly dzie pada-nudy... [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT]

u nas na chwilke przestało padac ale burza to była spora :-( czekam teraz na Mężusia i chciałam isc na spacerek o ile znowu nie zacznie lac hehe
mama05 a co w końcu wyszło z ta prolaktyną?

reklama
cześć dziewczyny
rozumiem ciebie bo mi ginek z NFZ powiedział że nic juz dla mnie zrobić nie może tylko ICSI to jak szłam przez miasto to beczałam jak bóbr- ale potem powiedziałam sobie że tak naprawdę nie miałam monitoringów, brałam tylko clo a gdzie w tym wypadku dawał pregnyl i zawzięłam się że się nie poddam i zmieniłam ginka- wiesz obecnie leczę się u 5 ginka tamten był pierwszy i nawet próbował mi powiedzieć że nie mam owu- popłacz sobie i ostro do roboty
liczę że może u Ciebie uda się samo między IUI bo czasem mimo takich np. wyników M udaje się samo bo jest dobre jajeczko akurat tak w sam raz dla plemniczków
(wiem coś o tym bo mój dawny adorator:) miał takie problemy (jego problem) i się udało samo bez IUI i ICSI)
bądź dobrej myśli kochana
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MMM- mam nadzieje,ze leki pomoga i wszystko bedzie dobrze:tak:tule...
KATICZ- fajnie,ze u Ciebie wszystko dobrze idzie:tak:;-)
LOPOP- witaj kochana;-)ja dzis mam dostac tel.z wynikami prolaktyny i morfologii.

u nas caly dzie pada-nudy... [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT]
wyniczki już masz?

Do góry