Witam serdecznie
Nie wiem jak mam zacząć , jest mi bardzo głupio i niezręcznie . Jako mama Damianka chciała bym z całego serca prosić o
pomoc . Damianek ma możliwość otrzymania zastrzyków botuliny które pozwoliły by mu na rozluźnienie przykurczów . 4 lata temu dostał serię
takich zastrzyków po czym doskonal ćwiczył i pozwoliło mu to na dużo większe możliwości i znaczni jego stan zdrowia się poprawił .
Dostaliśmy tel że Damian mógł by 12 sierpnia otrzymać pierwszy zastrzyk jednak do seri zastrzyków z jego pobytem musieli byśmy dopłacić 1740zł . Dlatego odważyłam się
błagać o pomoc . Jako matka nie potrafię pogodzić się z myślą że Damuś ma szans a mnie nie stać by mu pomóc . Sama wychowuje moje dzieci
staram się jak potrafię ale niestety brakuje mi już pomysłów . Błagam z całego serca o pomoc . Dla Damianka liczy się nawet 1gr wystawiam
aukcje charytaywną z której wszystkie piniążki zostaną przekazane na leczeni Damianka . Proszę odwiedz naszą stronę może akurat coś się
spodoba i dzieki temu Damuś bdzie mógł skorzystać ze swojej szansy .
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Błagam o zrozuminie . Jeśli ktokolwiek miał by ochotę poznać Damianka osobiście było by nam bardzo miło Zapraszamy
Czasami w pogoni za codziennością
zapominamy
że nasza "normalna" codzienność ,
dla
kogoś innego może być tylko marzeniem...
Damiankowi można pomóc wpłacając nawet 1gr na konto DAMIAN LACKOWSKI PKO BP 50 1020 5558 1111 1763 3400 0093 z dopiskiem Botulina dla Damiana