reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
LOPCIU- cześć;-)wczoraj mi babeczka zadzwonila z wynikami morfologii ,ze wszystko si:tak:a dzis rano ma zadzwonic z prolaktyną-no dla mnie jest juz rano ,ale poki co tel.ni mialam...ale jak tylko dostane to dam znać:tak:
jak Twoje samopoczucie -ktory masz d.c.??? ja dzis 7 d. ten cykl jestem bez zadnych lekow,hormonow-nic...wiec w tym cyklu mierze temp.zeby zobaczyc co z owulką...
buziaki [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

reklama
LOPCIU- cześć;-)wczoraj mi babeczka zadzwonila z wynikami morfologii ,ze wszystko si:tak:a dzis rano ma zadzwonic z prolaktyną-no dla mnie jest juz rano ,ale poki co tel.ni mialam...ale jak tylko dostane to dam znać:tak:
jak Twoje samopoczucie -ktory masz d.c.??? ja dzis 7 d. ten cykl jestem bez zadnych lekow,hormonow-nic...wiec w tym cyklu mierze temp.zeby zobaczyc co z owulką...
buziaki [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]
w tym cyklu tez nie biorę nic bo ginek na urlopie
i muszę Ci napisać że nie liczę który ale gdzieś tak 17 może , czekam na rozwój wypadku może samo przyjdzie no bo czasem przecież tak jest:):)

LOPO- pewnie,ze czasem tak jest i ja na to licze w tym cyklu i u Ciebie i u siebie-a co:-D:-D:-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete,zeby dzialania przyniosly oczekiwane efekty [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT]

LOPO- pewnie,ze czasem tak jest i ja na to licze w tym cyklu i u Ciebie i u siebie-a co:-D:-D:-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete,zeby dzialania przyniosly oczekiwane efekty [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT]
hihi no ja tez tak liczę bo przecież ludzki organizm jest jedną dużą zagadką:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i za mnie
&&&&&&&&&- za resztę staraczek:)

zmykam przetwory robić dopóki mój mały pomocnik jest chętny :):)

Ostatnia edycja:
Hejjka dziewuszki!!! Ja mam dziś 18 dzień cyklu biore lutke no i czekamy na wyniki staranek, kurcze nie powinnam sie nastaiac ale jak tu nie myslec??? najmniejszy znak czy klucie czy coś tam... a ja juz mysle czy to to... ach koszmarek mały!!!

Dziewczynki skąd macie takie suuupppeerrr emotikonki??? ja tez chce!!

IZA- cześć -mi mąż zainstalowal jakis program z emotkami ,nie wiem skąd to wziąl....ja na kompie.znam sie tyle co potrzebuje a reszta...to ciemna masa jestem:-D:-D:-Dno i u Ciebie teraz najcięższy czas bo czas czekania-kiedy termin @ -zaciskam &&&&&&&&&&&&& zeby nie przylazla;-):-):-)

kochane mam wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie znam sie na prolaktynie,ale pani powiedziala,ze norma jest do 25 czegos tam a ja mam 8,1!!!!!!
takze jestem szczesliwa ,ze wyniki oki,bo morfologia tez wyszla dobrze!!! czyli musze popracowac nad psychiką i troche luzu wrzucic i pewnie sie uda,ale sie ciesze ,ze wszystko si i ze jestem zdrowa!!

to tylko się cieszyć że masz taki dobry wynik:-) widzisz ja jeszcze 4 miesiace temu miałam progesteron tylko 3 a powinien byc okolo 7 najmniej a prolaktyna u mnie wynosila troche ponad 17 a dziś jestem szcześliwą przyszłą mamą wiec trzeba myslec pozytywnie że sie uda

reklama
Witam serdecznie
Nie wiem jak mam zacząć , jest mi bardzo głupio i niezręcznie . Jako mama Damianka chciała bym z całego serca prosić o
pomoc . Damianek ma możliwość otrzymania zastrzyków botuliny które pozwoliły by mu na rozluźnienie przykurczów . 4 lata temu dostał serię
takich zastrzyków po czym doskonal ćwiczył i pozwoliło mu to na dużo większe możliwości i znaczni jego stan zdrowia się poprawił .
Dostaliśmy tel że Damian mógł by 12 sierpnia otrzymać pierwszy zastrzyk jednak do seri zastrzyków z jego pobytem musieli byśmy dopłacić 1740zł . Dlatego odważyłam się
błagać o pomoc . Jako matka nie potrafię pogodzić się z myślą że Damuś ma szans a mnie nie stać by mu pomóc . Sama wychowuje moje dzieci
staram się jak potrafię ale niestety brakuje mi już pomysłów . Błagam z całego serca o pomoc . Dla Damianka liczy się nawet 1gr wystawiam
aukcje charytaywną z której wszystkie piniążki zostaną przekazane na leczeni Damianka . Proszę odwiedz naszą stronę może akurat coś się
spodoba i dzieki temu Damuś bdzie mógł skorzystać ze swojej szansy .

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Błagam o zrozuminie . Jeśli ktokolwiek miał by ochotę poznać Damianka osobiście było by nam bardzo miło Zapraszamy
Czasami w pogoni za codziennością
zapominamy
że nasza "normalna" codzienność ,
dla
kogoś innego może być tylko marzeniem...

Damiankowi można pomóc wpłacając nawet 1gr na konto DAMIAN LACKOWSKI PKO BP 50 1020 5558 1111 1763 3400 0093 z dopiskiem Botulina dla Damiana

jesli mozecie pomożcie...ja pomoge...

ANDZIA,KATICZ- dziekuje -tak tez zrobie-bede czekac na fasoleczke-oczywiscie bede dzialac bo bez tego ani rusz;-)

Do góry