reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ale apetycznie wygladaja te roladki:) chyba jutro zrobie na obiadek, a zamiast tej szynki szwardz... moge dac cos innego?
No mam mega cisnienie musze zafasolkowac w ciagu tych 3 miechow i basta...:)
Trzymam kciuki aby Ci się udało. Ale nie nastawiaj się tak że musisz bo często tak jest że jak bardzo się chcę to następuję psychiczna blokada i niebardzo się udaję ja jestem tego przykładem

reklama
:-):-)lopop jak się udał urlopik? Mam nadzieję że był owocny:-D:-D:-D

LOPOP- witam Cie spowrotem po urlopie:tak:najwazniejsze do dojechaliscie cali i zdrowi do domku:tak:
opowiadaj jak bylo-wszystko sie udalo??
no pogodę mieliśmy taką w kratkę ale wszystko się udało no tylko nie zdobyliśmy Trzech Koron ale przynajmniej jest okazja wjechać za jakiś czas i uzupełnić ten brak w czasie zwiedzania
jestem bardzo wypoczęta i zrelaksowana no owocny tak średnio bo to dopiero teraz będzie bardzo owocny:):) {mam nadzieję}

LOPOP- super ,ze wyjazd udany i terza wypoczeta masz wiecej sily do dzialan wiec skoro zblizaja sie "te " dni to przyjemnosci i owocnych starań :):):)))

ANDZIA- Tobie rowniez zycze ,zeby sie okazalo za 2 tyg ,ze pochwalisz sie nam II kreskami -tego Ci zycze:))

my wrocilismy z nad jeziorka,dzieci wykąpane,nakarmione juz spi,ja podlalam moje roslinki na ogrodzie i teraz z piwkiem na bb:))

LOPOP- super ,ze wyjazd udany i terza wypoczeta masz wiecej sily do dzialan wiec skoro zblizaja sie "te " dni to przyjemnosci i owocnych starań :):):)))

ANDZIA- Tobie rowniez zycze ,zeby sie okazalo za 2 tyg ,ze pochwalisz sie nam II kreskami -tego Ci zycze:))

my wrocilismy z nad jeziorka,dzieci wykąpane,nakarmione juz spi,ja podlalam moje roslinki na ogrodzie i teraz z piwkiem na bb:))
ja za chwilę idę synka kąpać
ja też się bardzo cieszę że bezpiecznie dojechaliśmy bo w sumie zrobiliśmy około 1800 także sporo :):)
no a czasem wiesz jak jest z tym wszystkim strasznie się zasmuciłam jak weszłam po tej przerwie i doczytałam aż sie popłakałam:(
kiedy będziesz coś wiedzieć?

LOPOP- dlatego (majac na mysli to co sie stalo z Pati)napisalam-najwazniejsze,ze dojechaliscie calo i zdrowo...wierz mi ze ja tez plakalam i 2 dni nie moglam praktycznie funkcjonowac-moje mysli wciaz krazyly kolo Pati malej Weroniczki.....:-(

Jesli chodzi o mnie to w 18d.c. (2 cykl z Clo) dostalam @ i trawl 3 dni -dzis mam 4 d.c. w sobote w 10 d.c. mam isc na usg i zobaczy co tak sie dzieje skoro tak wczesnie @ i juz Clo mam nie brac.takze za tydzien powinnam byc mądrzejsze po wizycie:sorry:mam nadzieje,ze usg cos wyjasni-a tymczasem wcinam orzechy laskowe bo podobno dobrze dzialaja na endo-tak mi dziewczyny na innym watku doradzily to jem:tak:

LOPOP- dlatego (majac na mysli to co sie stalo z Pati)napisalam-najwazniejsze,ze dojechaliscie calo i zdrowo...wierz mi ze ja tez plakalam i 2 dni nie moglam praktycznie funkcjonowac-moje mysli wciaz krazyly kolo Pati malej Weroniczki.....:-(

Jesli chodzi o mnie to w 18d.c. (2 cykl z Clo) dostalam @ i trawl 3 dni -dzis mam 4 d.c. w sobote w 10 d.c. mam isc na usg i zobaczy co tak sie dzieje skoro tak wczesnie @ i juz Clo mam nie brac.takze za tydzien powinnam byc mądrzejsze po wizycie:sorry:mam nadzieje,ze usg cos wyjasni-a tymczasem wcinam orzechy laskowe bo podobno dobrze dzialaja na endo-tak mi dziewczyny na innym watku doradzily to jem:tak:
kochana to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&7 oby to był ten cykl

tak ja jeszcze nie mogę się otrząsnąć i niestety pewnie dużo na forum z nas będzie przez długo okres "roztrzęsione":-:)-:)-:)-:)-(

LOPOP- a najgorzej ,ze to byl taki okropny zbieg okoliczności-ten wypadek.....plama oleju...poslizg....i...

w sobote byl pogrzeb-Pati obejmowala coreczke-sa pochowane razem......

nie ogarniam tego co przechodzi rodzina i ogromnie im wspolczuje...
dzien kiedy dostalismy na bb info byl dniem zadumy,kazdy pisal tylko o tym i plakalismy wszyscy bo odeszla jedna z nas.....
minelo kilka dni i jest troszke lżej,ale troszke...
po kazdej stracie potrzebny jest czas na zycie "jak wczesniej".

reklama
LOPOP- a najgorzej ,ze to byl taki okropny zbieg okoliczności-ten wypadek.....plama oleju...poslizg....i...

w sobote byl pogrzeb-Pati obejmowala coreczke-sa pochowane razem......

nie ogarniam tego co przechodzi rodzina i ogromnie im wspolczuje...
dzien kiedy dostalismy na bb info byl dniem zadumy,kazdy pisal tylko o tym i plakalismy wszyscy bo odeszla jedna z nas.....
minelo kilka dni i jest troszke lżej,ale troszke...
po kazdej stracie potrzebny jest czas na zycie "jak wczesniej".
wiesz ale najgorsze jest to że jeszcze tak niedawno każda z nas pisała z nią ja tez bo miała termin podobny jak u mnie u syna no i ja zawsze marzyłam o Weronice
też bardzo współczuję rodzinie i mężowi bo on będzie musiał się najbardziej z tym pogodzić a widzisz to był już 8 miesiąc i córeczka miała szanse na przeżycie
nawet trudno mi myśli wyrazić ale każda z nas jest tym wstrząśnięta i myślę że na długo zostanie nam ta chwila zadumy jak kruche jest nasze życie

Do góry