Aga27 hope
Fanka BB :)
Aangelh witaj .Moje doświadczenia z duphastonem są takie, za każdym razem jak go brałam miałam przed okresem takie brązowe upławy trwały ok4dni (myślę ze to dobre określenie dla tego koloru) i potem normalnie okres. A cykle też mam co 28 czasem co 30dni. Ale ja biore duphaston od dnia próby czyli jak miałam inseminację ,albo teraz podawane zarodeczki od 14dnia cyklu do konca czyli zawsze to było do@.dziewczyny a ja sie tak zastanawiam czy te plamienia czy upławy o których piszecie to sa jakie takie jak pzed okresem braz i jest ich malo?? ja mam zawsze pare dni przed okresem takie plamienie potem jest dopiero normalny okres. w tym cyklu tez tak mam zaczelo sie od soboty 10 -tego takie lekkie plamienie nic wiecej nic mniej az do dzisiaj a to juz 26 dc...... cycuchy bolą ale ja wiem...... lepiej jakby tego plamienia nie bylo. A okres mam zawsze co 27/28 dni . Zawsze jednak jest to plamienie ktore z dnia na dzien sie nasila a tu w tym cyklu nie ma go tak duzo. Nie wiem wiecie co jak ktoras miala kiedys podobnie niech mi cos napisze. Pozdrawiam wszystkie i zycze samych owocnych staranek!!!!!! zapomnialam dodac ze tez biore duphaston ale od 9 dc przez 10 dni.
Teraz wierzę że ta wstręciucha sie nie pojawi i ujrze te moje dwie wymarzone 2kreseczkiDziś 26dzień cyklu plamień jak narazie nie ma tylko hm...tak troszeczkę tak tyci tyci żółtawego plamienia od ja wiem chyba w zasadzie o transferu. też nie wiem co o tym myśleć ale staram się wierzyć że tym razem już będzie dobrze ijuż niedługo oszaleję ze szcześćia
Pozdrówka zmykam na "Na wspólnej"haha trzeba się jakoś odstresowywać