Klaudyna_a
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny:-)
Wiadomości od lekarza budujące:-) Pęcherzyk pękł i mam się jeszcze starać bo nic straconego w tym miesiącu! Powracam do luteiny i clo(dawka zwiększona) żeby wychodować więcej jajeczek 11-12d.c usg i prawdopodobnie zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków Lekarz powiedział że w ciągu trzech miesięcy chce mnie doprowadzic do ciąży:-) Ale strasznie się ciesze że wszystko jest w porządku po tej laparo no i moja endometrioza znikneła z wielu miejsc została tylko w jajnikach dlatego te trzy miesiące są takie ważne Nadzieja znowu wróciła:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kochana do dzieła!!!!!!!!! Świetne wiadomości! oby tak dalej!!!!
Aga27 hope trzymam mocno kciuki! Pisz jak zrobisz teścik!!!!
Dzastina222 - motylek08 chyba ma rację, ja też miałam 5dc wyższą temp. a potem spadła i dopiero 20dc wzrosła. Więc już sama nie wiem co o tym myśleć.
No wg temperatury - faze lutealną mam 8dni no chyba, ze temperatura wzrasta w 3 dniu po owu - czytałam, że tak moze być. Biorę Mg+B6, a progesteron mam dobry ... chyba będę musiała zaopatrzyć się w testy owulacyjne ... no albo poprosić wreszcie gin o monitoring jutro wizyta, więc zobaczymy co mi powie :-)Klaudyna_a u ciebie wynika ze masz za krotka faze lutealną ?? długo mierzysz temp? ile średnio masz dlugość fazy lutealnej ??? jeżeli poniżej 10 dni to jest coś nie tak z pracą ciałka żótego!
z naturalnych wspomagaczy polecam duze dawki Mg+B6 no i właśnie castagnus ja przy samym magnezie mam wydlużenie tylko o 1 dzien z 11 na 12 dni to i tak mało wiec sięgnełam po castagnus bo lekarka nie chciala dać luteiny ani duphastonu bo powiedziala ze mam dobry progesteron w 7d fl więc zobaczymy co bedzie po castagnusie .....
Sandrahaha kochana pisz co u Ciebie ;-)