reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

ja kupiłam gąbkę:tak: znajome Mamuśki sprawdziły i gorąco polecały, więc akurat z tym się nie wahałam:-) z resztą kąpiel z tą gąbką wydaje mi się jakaś bezpieczniejsza niż np. tylko z pieluszką tetrową na dnie wanienki - tak jak mówiła mi Mama:-p

reklama
Ja nie mam gabki. Dostane lezaczek plastikowy do wanienki. Szwagierka nie nazeka na niego, ale jej corka nie bedzie niedlugo sie w nim miescic wiec mi go da.
Mojego syna kapalam w wanience z pieluszka tetrowa i nie bylo cieszko. Udalao sie;-)

No, pierwsza partia ciuszków już się suszy, w pralce kolejna - dziś zaplanowałam jasne pranie i poprasowanie tego wszystkiego. Jutro kolej na pozostałe 2 reklamówy kolorowych ciuszków:-( obiecałam sobie skończyć z tym niewdzięcznym zajęciem do czwartku, potem jade do rodziców i poprzywoże wanienkę, wózek itp...i od poniedziałku będę patrzeć czego mi brakuje i co trzeba kupić jeszcze.

a ja już nic nie kupuję.
Wszystko mam co najwazniejsze a jak przyjdzie potrzeba to małżonek zakupi.
zresztą, przez mój ból w biodrze jestem jak narazie uziemiona i jedyne co mogę co sobie dziergać. :)
Zresztą, zaczynam dostawać jakieś ciuszki, przeznty więc myślę że zdam się na rodzinę. trzeba im pozwolić wyszaleć się, wkońcu bedzie to pierwsza wnuczka i w dodatu po długiej 15 leniej przerwie po pierwszym wnuku:-):-):-) więc wszyscy są podekscytowani. :-):-):-)

a ja mam dokładnie taką
niebieska.jpg
myślę że sie sprawdzi bo niby można jej używać od narodzin do roczku
dziecko.jpg
a potem tak
dziecko1.jpg

mąż uparł sie ze taka chce a mi tez sie podabała więc kupiliśmy tak ze stelażem:tak:

Fajna ta wanienka, mozesz powiedziec ile to cudo kosztuje? ja w sumie nie myslałam nad gabka, tez przy pierwszym dziecku uzywałąm tylko pieluchy tetrowej i nie narzekałam, tym razem chyba tez przy tym zostane:-)

kircym ja też mam ondę taką na stelażu jak ty :tak:oczywiście różową ;-)
Ja po tych wszystkich upustach i rabatach w sklepie zapłaciłam 67,50 za wanienke i 125,11 za stojak z matą antypoślizgową.

ja mam z firmy baby ok (nie spotkałam sie z nią wczesniej ) i za wanienke ze stojakiem zapłaciłam ok 150zł dokładnie nie pamietam bo kupowałam wiecej rzeczy, ale fajnie sie prezentuje i ma termometr w środku- fajny taki dodatkowy bajer:-D

reklama
Do góry