to właśnie jest model onda firmy baby ok z termometrem ;-)ja mam z firmy baby ok (nie spotkałam sie z nią wczesniej ) i za wanienke ze stojakiem zapłaciłam ok 150zł dokładnie nie pamietam bo kupowałam wiecej rzeczy, ale fajnie sie prezentuje i ma termometr w środku- fajny taki dodatkowy bajer
reklama
bea to jest wanienka z fiser price?oglądałam taką w necie- napaliłam sie jak głupia ale jak ja obejrzałam na zywo to zrezygnowałam- bardzo mała jak na taka cenei wcale sie nie prezentowała tak fajnie jak w necie-( przynajmniej mnie nie oczarowała)
to właśnie jest model onda firmy baby ok z termometrem ;-)
aha nie wiedziałam ze sa jakies modele he he
aha nie wiedziałam ze sa jakies modele he he
jest jeszcze laguna ale ona wygląda jak klasyczna wanienka, taka malusia i taka słodka :-)
kicrym super bajerja mam zwykla mala wanienke i dokupilam lezaczek ,ale nie plastikowy tylko taki podobny do tego:
**BRAND NEW** SUMMER DELUXE BABY BATHER / SEAT - BLUE on eBay, also, Baby Bath Seats Supports, Baby Bathing Grooming, Baby (end time 11-Jun-08 20:37:41 BST)
Nie wiem tylko,czy sie sprawdzi bo jak go wsadzam do tej wanienki to wyglada na to,ze trzeba bedzie duzo wody wlac,zeby maly mial chociac nozki zamoczoneZobaczymy,jak nie to bedziemy na tetrowce walczyc.
I stwierdzilam,ze musze jakies typowo letnie ciuszki jeszcze dokupic,bo sie fajna pogoda zrobila,wiec nie wiem czy w spioszkach nie bedzie za goraco w taki upalA Wy macie jakies krotkie spodenki ,czy cos w tym stylu?
**BRAND NEW** SUMMER DELUXE BABY BATHER / SEAT - BLUE on eBay, also, Baby Bath Seats Supports, Baby Bathing Grooming, Baby (end time 11-Jun-08 20:37:41 BST)
Nie wiem tylko,czy sie sprawdzi bo jak go wsadzam do tej wanienki to wyglada na to,ze trzeba bedzie duzo wody wlac,zeby maly mial chociac nozki zamoczoneZobaczymy,jak nie to bedziemy na tetrowce walczyc.
I stwierdzilam,ze musze jakies typowo letnie ciuszki jeszcze dokupic,bo sie fajna pogoda zrobila,wiec nie wiem czy w spioszkach nie bedzie za goraco w taki upalA Wy macie jakies krotkie spodenki ,czy cos w tym stylu?
KATE23
Lipcowa Mama:)
Madzia u nas jest strasznie gorąco i jak sobie pomyślę, że w lipcu też tak może być to jestem przerażona już się martwię jak będę w takie upały ubierać Małego, samo wyjście ze szpitala już przyprawia mnie o zawał serca nie jestem zwolenniczką zbyt grubego ubierania małego dziecka, ale martwię się czy jak go ubiorę za lekko to czy się nie zaziębi w kółko słyszę, że jeśli urodzę w takie upalne dni to powinnam szybko hartować Antosia i najlepiej ubierać tylko w body bez skarpetek i czapki tylko tak się zastanawiam, przecież taki noworodek ma podobno inną ciepłotę ciała i jakiś czas trzeba go cieplej ubierać i co wtedy? normalnie można się wykończyć
dziewczyny! ja czasami jak ide to sie zastanawiam jak bym ubrała małego akurat w taką pogode he hei stwierdzam ze jak bedzie taki upał to same body wystarczaewentualnie jak bedzie wiatr to czapeczka(cieniutka bez nauszników)body z długim rękawem i bawełniane śpioszkino a jak totalnie chłodno to pajac i ewentualnie kocyk no to moja strategia he he
Madzia ja nie mam zadnych krótkich spodenek bo uwazam że mi nie będą narazie potrzebne przecież mam bodyi to chyba starczy
Madzia ja nie mam zadnych krótkich spodenek bo uwazam że mi nie będą narazie potrzebne przecież mam bodyi to chyba starczy
Ja też się często nad tym ubieraniem zastanawiam.Nie chcę przegrzewać małego.Połozne radziły abysmy nie sprawdzały ciepłoty ciała po rączkach czy nózkach tylko na karku.
Co do czapeczki to ja słyszałam że do 2 lat bez względu na to czy jest ciepło czy zimno czapeczki powinnismy na dwór zakładać
Co do czapeczki to ja słyszałam że do 2 lat bez względu na to czy jest ciepło czy zimno czapeczki powinnismy na dwór zakładać
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
dziewczyny,jesli chodzi o ubieranie takich maluchow to zasada jest: jedna warstwe wiecej niz my same.... rowniez lepiej ubrac za chlodno niz przegrzac.... i rzeczywiscie cieplote ciala malucha sprawdza sie na karku: jesli jest spocony to maluchowi zdecydowanie za cieplo, jesli zimy to za zimno... w tym samym czasie raczki moga byc bardzo zimne lub cieple,wiec one nie nadaja sie na sprawdzenie czy maluchowi cieplo... mimo iz to wszystko wiem sama tez mam miesane uczucia czy bede umiala dobrze ubrac mala... u mnie jeszcze dochodza upaly jak np. dzis tylko 31 stopni ale z wilgotnoscia odczuwalnosc jakby bylo 41 i wlaczona klimatyzacja... zdecydowanie latwiej by mi bylo z jesienno-zimowym maluchem ;-)....
reklama
Roni21
Spider's Web
fajne te wanienki, ja mam zwyczajniasta ;-)
co do sprawdzania czy dziecko nie przegrzane to kark jest niezwodny
czapeczki to trudna sprawa, ja chyba wole chusteczke na glowe
a w upaly to na upalowo, dzieci maja wyzsza temp ciala niz dorosli, latwiej je "spocic", mysle ze strategia kicrym jest ok,w upaly body styknie ;-) ew koszulka i spodenki, sukienusia dla girlsow i na pacery
co do sprawdzania czy dziecko nie przegrzane to kark jest niezwodny
czapeczki to trudna sprawa, ja chyba wole chusteczke na glowe
a w upaly to na upalowo, dzieci maja wyzsza temp ciala niz dorosli, latwiej je "spocic", mysle ze strategia kicrym jest ok,w upaly body styknie ;-) ew koszulka i spodenki, sukienusia dla girlsow i na pacery
Podziel się: