reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

jeju zaby sa czadowe! super pokoj! bardzo pogodny! gratulacje pomyslu :tak:

surv, najlepiej to wyciskaj troszke na reke i postaraj sie rozmazac i jak to wychodzi
moze Tobie podpasuje, dla mnie badziew, Jasiek wil sie jak popieprzony a co dopiero takie malenstwo
chyba ze ma chodzic jaki indianin, to sie nadaje ;-)

reklama
Musze przyznac takze ze pokoic bardzo ładny:-). Ja juz mam wszystko procz łóżeczka ale to nadrobie na dniach:happy:. Mam takze do poprasowania kilka rzeczy tylko ze jakos brak mi checi, wole korzystac z ładnej pogody i nie bardzo swiezego ślaskiego powietrza:-D niz w domu siedziec. Co sie odwlecze to nie uciecze:-)

Kiwaczka - pokój cudo:-)
Co do tego kremu nivei to ostatnio moja znajoma - świeża mama - mówiła, że bardzo źle się rozsmarouje i na dodatek zostawia jakieś ślady na skórze niemowlaka:szok: przez cały dzień nie mogła domyć śladów na czole, które zostały po tym kremie. Ja jeszcze nie kupiłam żadnego kremu, zabiorę się za to jakoś na dniach.

Dzięki dziewczyny :-)

A ja jeszcze chciałam wrócić do kwestii pierwszych pampersów. Szukam i szukam tych Pampersów 1 z wycięciem na pępek ale widzę tylko takie z obniżonym przodem ale bez konkretnego wycięcia w okolicach pępka. Czy to takie mam kupić czy szukać dalej?

Kiwaczka pokoik super,a żaby dodają sporo uroku.
Mój mąż jest fanatykiem samochodowym,więc oczywiście na ścianach będą samochody:-) już szablon mamy kupiony,teraz trzeba bedzie pomalować.Ale za jakies 2 tyg bo teraz pożyczyliśmy mjemu kuzynowi który tez robi remont dla swojego syna.Mój mąż jak by mógł to by cały pokój zrobił w tych samochodach ;-)

kiwaczka pokoik super!żaby rewelacja, że ja takich zdolności nie mam:-D

co do pampersów to jam niby te 1 ale żadnych mówiąc dosłownie dziur na pępek nie mam , są tylko takie obniżone troche z przodu i tyle. Jak cos to powycinam taki otwór bo przeciez kazdej paczki w sklepie nie bede otwierac:-D

jezeli chodzi o ten krem to dlatego go dzisiaj nie kupiłam bo mi sie wydawał trudny do rozsmarowania :confused:czekam na wasze poczynania zakupowe zwiazane z kremami to wtedy cos kupie:-D

reklama
Do góry