reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Lucky jak tak czytam co piszesz to mi sie lezka kreci...
ja bym bardzo czhoala jeszcze jedna dzidzie...
odkad jestem w domu wlaczylo mi sie bardzo ale d nie chce...
a mi sie marzy siostra albo braciszekdla bruneczka:zawstydzona/y:

poniewaz moje dziecie samodzielnie chodzi dostal nowe buty z clarksa ;-)
jedyne 26f:wściekła/y: no ale mus to mus
wiec bedziemy chodzic na spacerki bez wozka:cool2:
tylko musze taki szelki'smycz' upolowac bo skubany puszcza reke i gna jak dziki:shocked2:

reklama
lucky, hihi :-) ja tez mam takie wrazenie ;-) jakbys odzyla ;-) nie chodzi tylko o ciuchy i inne popierdoly, ale jakos w ogole wiecej ciebie na bb, wiecej w postach twojej radosci, a nie smutaskowania, i strasznie fajnie sie to czyta :-) buziak ogromny, ze Mi daje ci taka widoczna golym okiem radosc :-D

ja dzis jade do ikei po te meble Fijolkowe, i przy okazji mam zamiar na wyprzedazy w matarni upolowac dla niego kurtke wiosenna jakas, moze sie uda. bo ta z kombinezonu jest ok, ale na styk. pewnie pare tygodni i bedzie za mala, bo mlody teraz mi mega rosnie, szok :szok:

czarna, moje ciuszki tez przeszly juz jednego dzidzia poza Filipkiem ;-) chrzesniaka mojego Dawida :-) w ogole nie widac tego ;-)

ja wam powiem, ze ja mam malo ciuszkow takich malych na 56, a w sumie dlugo je nosilismy. w ogole przez pierwsze pare tygodni nosilismy na zmiane 2 kaftaniki i dwa pajacyki na 50, bo w reszcie mlody wygladal idiotycznie, wszystko pozawijane, bo za duze (i jeszcze te nozeta podwiniete...). dlatego z czystym sumieniem kupie ze dwa malutkie pajacyki lub spioszki :-) nawet, jesli Maksio zostanie Maksiem :-)

lucky, hihi :-) ja tez mam takie wrazenie ;-) jakbys odzyla ;-) nie chodzi tylko o ciuchy i inne popierdoly, ale jakos w ogole wiecej ciebie na bb, wiecej w postach twojej radosci, a nie smutaskowania, i strasznie fajnie sie to czyta :-) buziak ogromny, ze Mi daje ci taka widoczna golym okiem radosc :-D

No teraz wiem o co chodzi:-p

Ale to nie do końca tak;-)
Przewartościowałam swoje życie, trochę się u mnie pozmieniało, doszła Mi, radość nieprzeciętna T, jakos przez to zwiększenie tj prawie eksplozja uczuć do T za wszystko.
A na bb mnie więcej bo stwierdziłam że nie dam się zwariować, bo tęskno mi do starego bb, a ja byłam od początku i nie bede rezygnowac z niego tylko dlatego, ze "ktoś coś komuś bez sensu" itp

A uwielbiam pisać o wózkach, ciuchach i promocjach, wyprzedażach i uwielbiam sie z tego cieszyć, a nic tak nie cieszy jak możliwość podzielenia się radością z łupów;-)

A że mam tu kilka duszyczek mi bliskich, wiem że będą one zadowolone, że ze mną psychicznie lepiej;-):happy2: i na pewno doradzą z dobrą myślą:-)
No to tyle.

:-) strasznie sie ciesze, ze u ciebie tak fajnie sie uklada :-)

a co do dzielenia sie radoscia z polowania - popieram!! i chetnie w tych sprawach podoradzam ;-) i w innych tez, w sumie ;-)

ja uwielbiam sie pochwalic troche, hehe.. w koncu kto inny moze to docenic, jak nie inna mama :-) chyba nie maz! ? ;-)
:-D:-D

Lucky o to to to dokładnie jak napisała Pati
strasznie się cieszymy, że więcej optymizmu w Tobie:tak:

a jak potrzeba doradzić to wiesz gdzie mnie szukać:-D

reklama
Do góry