reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Lucky jak tak czytam co piszesz to mi sie lezka kreci...
ja bym bardzo czhoala jeszcze jedna dzidzie...
odkad jestem w domu wlaczylo mi sie bardzo ale d nie chce...
a mi sie marzy siostra albo braciszekdla bruneczka:zawstydzona/y:

poniewaz moje dziecie samodzielnie chodzi dostal nowe buty z clarksa ;-)
jedyne 26f:wściekła/y: no ale mus to mus
wiec bedziemy chodzic na spacerki bez wozka:cool2:
tylko musze taki szelki'smycz' upolowac bo skubany puszcza reke i gna jak dziki:shocked2:

reklama
lucky, hihi :-) ja tez mam takie wrazenie ;-) jakbys odzyla ;-) nie chodzi tylko o ciuchy i inne popierdoly, ale jakos w ogole wiecej ciebie na bb, wiecej w postach twojej radosci, a nie smutaskowania, i strasznie fajnie sie to czyta :-) buziak ogromny, ze Mi daje ci taka widoczna golym okiem radosc :-D

ja dzis jade do ikei po te meble Fijolkowe, i przy okazji mam zamiar na wyprzedazy w matarni upolowac dla niego kurtke wiosenna jakas, moze sie uda. bo ta z kombinezonu jest ok, ale na styk. pewnie pare tygodni i bedzie za mala, bo mlody teraz mi mega rosnie, szok :szok:

czarna, moje ciuszki tez przeszly juz jednego dzidzia poza Filipkiem ;-) chrzesniaka mojego Dawida :-) w ogole nie widac tego ;-)

ja wam powiem, ze ja mam malo ciuszkow takich malych na 56, a w sumie dlugo je nosilismy. w ogole przez pierwsze pare tygodni nosilismy na zmiane 2 kaftaniki i dwa pajacyki na 50, bo w reszcie mlody wygladal idiotycznie, wszystko pozawijane, bo za duze (i jeszcze te nozeta podwiniete...). dlatego z czystym sumieniem kupie ze dwa malutkie pajacyki lub spioszki :-) nawet, jesli Maksio zostanie Maksiem :-)

lucky, hihi :-) ja tez mam takie wrazenie ;-) jakbys odzyla ;-) nie chodzi tylko o ciuchy i inne popierdoly, ale jakos w ogole wiecej ciebie na bb, wiecej w postach twojej radosci, a nie smutaskowania, i strasznie fajnie sie to czyta :-) buziak ogromny, ze Mi daje ci taka widoczna golym okiem radosc :-D

No teraz wiem o co chodzi:-p

Ale to nie do końca tak;-)
Przewartościowałam swoje życie, trochę się u mnie pozmieniało, doszła Mi, radość nieprzeciętna T, jakos przez to zwiększenie tj prawie eksplozja uczuć do T za wszystko.
A na bb mnie więcej bo stwierdziłam że nie dam się zwariować, bo tęskno mi do starego bb, a ja byłam od początku i nie bede rezygnowac z niego tylko dlatego, ze "ktoś coś komuś bez sensu" itp

A uwielbiam pisać o wózkach, ciuchach i promocjach, wyprzedażach i uwielbiam sie z tego cieszyć, a nic tak nie cieszy jak możliwość podzielenia się radością z łupów;-)

A że mam tu kilka duszyczek mi bliskich, wiem że będą one zadowolone, że ze mną psychicznie lepiej;-):happy2: i na pewno doradzą z dobrą myślą:-)
No to tyle.

:-) strasznie sie ciesze, ze u ciebie tak fajnie sie uklada :-)

a co do dzielenia sie radoscia z polowania - popieram!! i chetnie w tych sprawach podoradzam ;-) i w innych tez, w sumie ;-)

ja uwielbiam sie pochwalic troche, hehe.. w koncu kto inny moze to docenic, jak nie inna mama :-) chyba nie maz! ? ;-)
:-D:-D

Lucky o to to to dokładnie jak napisała Pati
strasznie się cieszymy, że więcej optymizmu w Tobie:tak:

a jak potrzeba doradzić to wiesz gdzie mnie szukać:-D

reklama
Do góry