reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

nieeeee, no saraa! pupcia Oliego przecudna :-D i w ogole rajstopki i bluzeczka tyz :-D
szkoda, ze u mnie nie ma biedrony :-( serio, normalnie nie wiem, gdzie u nas sa. gdzies pokitrane na osiedlach pewnie.

lucky - kupilam wczoraj w c&a (auchan) superanckie ciazowe spodnie za cale 34,90!!! takie, co moga robic nawet za eleganckie, jak sie postaram ;-)
jeszcze jedne fajne byly, ale za cale 55zl i mialy jakas dziwna gume, to nie kupilam.. ale moze jeszcze sie skusze.. bo popylam w jednych dzinsach od kilku miechow :dry:
a co do zakupow niemowlecych - kupujesz juz cos..? ja poczekam chyba do next wizyty, co ja mam za tydzien (coby ostatecznie wykluczyc roze ;-) ) i sie skusze na jakies cudenka ze dwa... takie tanizny teraz w 5-10-15 i c&a, ze szok :szok:
i pytanie do ciebie - jak myslisz, moze sie w maju/czerwcu przydac taki leciutenko ocieplony pajacyk/kombinezonik? na jakies chlodniejsze dni/wieczory? sama nie wiem.. wlasnie w 5-10-15 takie widzialam, z takiego pluszu fajnego, podpietego bawelenka.. za cale 22zl.wiec sie zastanawiam, czy nie chycic..? bo po mlodym mam tylko grube kombinezony..

w ogole dopiero do mnie dotarlo, ze wyprzedaze w pelni. musze mlodemu jakies ocieplane spodenki, bo wyrosl i ze dwie pizamki kupic.. fajnie :-)

aha, co do wozka - lucky, ten nomad jest fajowy, ostatnio ogladalam go w castoramie ;-) z modelem ofcoz ;-) fajny naprawde! i regulowany fotelik to maj low. gdybym dorwala taki wozio z mozliwoscia dopiecia takiego fotelika, zrezygnowalabym z gondoli for siur. na 5-6 miechow styknie spokojnie.
jezuuuu niech dzis wygram w radio zet!!! to kupie wozio :-D

reklama
Aenye wielki buziak na newsy!!!:happy2::happy2::happy2:
Zaraz popędzę do C&A moj ulubiony sklepik;-) po te porcięta!!!
ja już kupuję Mi bodziaki, kupiłam razem juz 12 par, bo na punkcie bodziaków mam fioła:-p Wczoraj przed spaniem własnie myślałam o jakimś polarkowym pajacyku nawet do szpitala coby na body ubrać. Ale na wyjście to na bank bedzie potrzebny jakiś kombinezonik ale nie taki zimowy.
No i te piżamki sama bym kupiła z 4 sztuki dla Lila choćby, Miniutka też ze 4, a dla Mi jakieś pajacyki welurkowe i bawełniane, bo wszystkie ciuchy od 56 do 68 włącznie oddałam mojej cioci dla dzieciaków tych w pogotowiu:-)

Oj dużo musze kupić.

Mój T juz dziś dzwonił, (jak fajnie że on sie tak mocno cieszy na Mi) że ogladał ten wózio - nomad i pamięta go i całkiem niezły jest więc chyba bez trudów go nabedę. Tylko to moje niezdecydowanie względem wybranych juz rzeczy. Kiedy juz niby coś wybrałam i moge to mieć nagle jakby czar pryska i poszukiwań ciag dalszy mi sie włącza:dry::cool2:

Nie czekam z zakupami, bo młoda sie tak uruchomiła że normalniejuż wiem że bedzie z nami:-)
Fajnie że mam cały osprzęt typu łóżeczka, kołderki itp.
Jedynie kubeczki flaszki i inne muszę kupić:-)

Lucky super ze tak sobie planujesz...milutko sie to czyta.

A my wczoraj w centrum handlowym bylismy ale tylko w banku i jestem z siebie dumna bo wielki szyld w mothercare-wyprzedaz a ja sie nie dalam skusic ...choc nie bylo latwo.

Heh :-D Fajnie się was czyta - jedna się cieszy że kupuje, druga że udalo się nie kupić :-D:-D:blink:

Lucky, ale rzeczywiście przesłodko się czyta twoje planowania, Maja ma rację :tak:

Ja dziś upolowałam w Rossmanie zwierzaki małemu - takie figurki zwierząt a la prawdziwe, co kiedyś pisałam że D chciał mu kupić. Były za 16 zł - 6 zwierzaków. Kupiłam zestaw wiejski. Był jeszcze zestaw egzotik ;) rodem z zoo. I jakieś większe zestawy też były (50 elementów).
Piotruś teraz ma zabawę kręci krową na boku w kółko :-p
I chodzi ze świniakiem w zębach niczym zdobyczą :-D

tez mam ciuchow w brud, zwlaszcza tych od malenkosci do pol roku bo na poczatku strasznie szalalam!!
nie wiedzialam jeszcze ile tego jest potrzebne i tym sposobem w piwnicy leza juz dwa wieeelkie wory 0-6m!!
masakra :szok:
teraz juz sie troche chamuje ale i tak szafa pelna!
co ja poradze jak sie nie moge opanowac jak widze takie male cuda hehe

a jak kiedys bedzie dziewczynka to juz wogole bedzie rzez hehe
takie sa piekne ciuszki...

Lucky cudnie slyszec ze tak sie z T cieszycie na malenka!

Luckywczyny maja racje
aż się ciepło na sercu robi jak się Ciebie czyta:tak:

ja mam jeden wielki wór bo drugi oddałam koleżance w potrzebie
no i za jakieś 3-4 tygodnie będą w użyciu a ja się nie mogę już odczekać
prawie jakby to moje dziecie się miało urodzić:sorry2:

reklama
U mnie też ciuszków w hugo:szok: Ale tak jak u Sary z tą różnicą że już słóżą córci mojej psiapsiółki, ale potem wracają:tak::cool2: do mnie:-p (będą czekały)

Do góry