reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
też tak myśle
i ciesze się, że do casuala pasują takie foteliki jak te z mutsy
bo to wygoda na maxa co?
tylko będzie dylemat gondola/czy fotelik;-)

ja ma fotelik od 0 do 36 kg a więc nie potrzebny:-p
do tego gondola casuala ma specjalne zamocowania do autka
pewnie wybór uzależnię od pory roku a jak będzie kaska to może obie rzeczy
ale narazie nie ma dzidzi to nie ma co planowac

casual jest właśnie taki ja ten normad
to nie parasolka ale leciutki wózeczek

Kicia w sumie to chce 1 wózek na oboje za 1 zamachem:-)

Fotelik jak do casuala i do mutsy pasuje i rozkłada się na płasko i dla mnie gondola wcale nie potrzebna serio, bo jak maj to juz ciepło wiec można w foteliku a jak zima sie zacznie to baba juz bedzie siedziała to siup do spacerówki:-)

A te oba spacerówkowe mi się podobaja własnie dlatego ze nie takie lekkie. Nie che super lekkiego wózka bo cięższym mi sie lepiej jedzie mimo wszystko. No i przyczepność lepsza:-)

no tak i nikto nie zauważył moich wypocin i fotek:-(
uwielbiam by zlewana;-)

sa_raa moja droga - bo jak już dawno zauważyłam, jak jest temat wózków (tfu tfu, ble, pfff) to dziewczyny wpadaja w taki trans że przez dwadzieścia kolejnych stron nie bedzie o niczym innym;-) Ale nie mówie o tym głosno bo będzie awantura ;-)
Ja zauważyłam bo - hehe- też zaopatrzyłam ise w te biedronkowe rajstopki. No może nie się tylko Natkę i Alę;-) Są faktycznie super - a twój Oliveirka wzór jest śliczny:tak::tak::tak: I śliczna bluzeczka. I śliczny Olivierek. I pupa Olivierka też.

Kasia_Z - dobre z tym nocnikiem :-D

Sa_raa ja też się usprawiedliwiam:-D;-), pisałam o twoich rajstopach na wątku głównym jak tylko dałaś znac ze takowe są. Niestety jak polazłam do Biedrony zostały same wielkie:wściekła/y::wściekła/y:

W końcu przekopałam się przez wózki :-D Nawet nie klikam, bo jeszcze się zaraże kolejnym demonem :dry:;-)

Saraa - u mnie w ogóle nie było takich wzorów, mój ma rajstopki w paseczki takie brązowe ogólnie w kolorze... Zdjęcie dupci Olinka przesłodkie :-D Bluzeczka bardzo fajna - uwielbiam paseczkowe :tak::-)

reklama
Do góry