reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Roni co do prawdziwości takich artykułów to już się gdzieś wypowiadałaśmy:dry:Ja tam do końca w to nie wieże ale jeżeli naprawde to są fakty no to galancie sobie producenici poczynają:wściekła/y:

reklama
:tak: uh...ja rowniez po kilku koszmarnych nocach<oczywiscie z woziami w roli glownej>:baffled: ...godzinach spedzonych przy neciku..wybralam nareszcie pojazd.Na tym chyba przystane bo zmienialam zdanie juz 4 razy i co niektorzy zaczynali miec juz tego dosc.PP AT-4+gondolka Navetta/kolor toffe.
Ostatnio kupilam tez kombinezonik z zimowej kolekcji.Tez sliczniusi.Kolor turkusowy,ale delikatniusi bo pastelowy.Nareszcie mam juz spokojna glowizne i zima mnie nie zaskoczy.Jest grubasny i porzadnie ocieplony.Zakup udany

Swietne spodenki Dita...no i gratuluje wygranej aukcji.Ja tez juz od 2 miesiecy nosze ciazowe spodnie-tyle tylko,ze jeansy.Mam juz z nimi klopot,bo zaczynaja mnie cisnac i musze powstawiac chyba jakies kliny po bokach...uhhh:cool2:

nie wiem na ile to wiarygodne, ale dosc duzo o tym mowili w "wydarzeniach", i "gazecie konsumenckiej" jest podobno artykul, po niepokojacych badaniach niemieckich naukowcow, zaczeli sprawdzac w polsce. I wydaje mi sie ze takie rzeczy jak obecnosc takich substancji latwiej sprawdzic, bo to jest, a ze producenci nawet sie nie wyparli wiec cos w tym musi byc

Mnie zawsze bawią tego typu głupoty...że niby jacyś tam bliżej nieokreśleni naukowcy (niemieccy, amerykańscy) z instytutu "kogucik" muszą badać nasze produkty co by móc za miesiąc wpusicić na rynek swój "dobry" prudukt ale trzeba nas wcześniej głupiótkich polaczków którzy łykają wszytko jak młode karasie uświadomić...

reklama
Do góry