reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

z tego co zrozumialam (ale nie jestem pewna) to te badania dopiero sie rozpoczely, wiec moze bedzie jeszcze o nich mowa, a te 15 modeli, to z przebadanych w ktorych wykryto, badali te 15 (ktore mialy tego najwiecej) w roznych miejscach, nawet juz u osob, ktore jakis czas posiadaja takie wozki, zeby wykluczyc wypuszczenie jednej tylko serii z wada (nie wiem co bylo dalej)

reklama
Odbiegne od tematu troche
Asia śliczny wózeczek i kolorki fajowe:tak:
Avatarek też ładniusi:tak:fajnie, żę zaglądasz i piszesz:tak:

Kasia no dokladnie czemu tylko 15 wózków a nie 315 np:confused:
Hmmm...ja to chyba jednak potraktuje jako "kolejny artykół"

moi znajomi maja MUTSY
i sa zadowolenie no moze troche narzeka mama ze troszke za ciezki
ale wertepy pokonuje idealnie ;)
ja chyba jednak zostane przy quinny
bo mutsy tez byl brany pod uwage ale juz troche zglupialam :)

ja wlasnie znalazlam ladna posciel - firmy Feretti, model sun flower (wzielabym 6-elementowa) - pasuje toto dla chlopca? chybajo, co? i model jungle jako drugi (2-elementowa), zeby sie nie gryzlo z ochraniaczem..

co myslicie? w ogole wszedzie szukam jakichs fajnych poscielek i wszedzie to samo...

w ogole te poscielki to masakra, drozsze niz dla doroslych :dry: juz powinnam sie zreszta przyzwyczaic :baffled: a jakies firmowe sklepy (nie wiem, hm, smyk, cubus...?) oferuja poscielki?

no ale na allegro jest to samo, co w sklepach... mialam nadzieje na jakies "inne"... ;-) jutro jade pobuszowac po roznych sklepach z dzieciecymi artykulami i popatrze :) moze znajde cos, co mi sie spodoba! znaczy, nie tyle spodoba, bo wiele mi sie podoba :-) , ale cos, co bedzie pasowalo do mojej sypialni (kolor ciemny roz wpadajacy we fiolecik z takim golabkowoszarym i akcenty jasnozielone). chcialabym, zeby chociaz ochraniacz pasowal :( ale trudno, jak nie bedzie, to wezme ten sunflower! bo generalnie bardzo mi sie podoba... tylko kolorki niby nie te. no ale trudno.

witam,
jutro zaczynamy 30 tydzień naszej ciąży i mamy już prawie wszystkie ciuszki kupione :-) z racji tego, że noszę w sobie kochanego synusia, musiałam wcześniej się wybrać na zakupy, bo jak się pewnie zorientowałyście, wybór kreacji dla Panów jest znacznie ograniczony. Mam nadzieję, ze nie jestem osamotniona...a poza tym, miałam gdzieś te wszystkie zabobony, że nie powinno się nic kupować do czasu narodzin maleństwa. Co, wracamy ze szpitala i nic nie mamy??
Pozdrawiam wszystkie oczekujące Mamy

reklama
Ja również zakupiłam pościel z Feretti, bo stwierdziłam, ze mają najładniejszy wybór. Podobnie jak Ty oczekuję chłopca, jednak wybrałam niebieskie króliki (Rabbit) i beżowego miśka (chyba Dodo). Szkoda tylko, że nie mogę dobrać jeszcze rożka z tej kolekcji. Szukam, szukam i nic nie mogę wybrać... :-)

Do góry