reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

A ja ostatnio zakupiłam pajacyki, piżamki i jedną sukienusie i jestem zachwycona. Chciałam się wam nawet pochwalić ale moj aparacik w tel. niestety nie pokazuje tego tak jak powinien, może uda mi sie namówic m. aby przytargał z pracy aparat wtedy popstrykam i wkleje.
Co do łóżeczka od dawna miałam wybrane typu Turystyczne, ale jeszcze się wstrzymuje bo koleżanka ma na sprzedaż takie normalne drewniane i zobacze jakie ona jest więc moze sie skusze ale napewno w październiku chce juz zakupić;-)
A wczoraj znów poszłam oglądać wózki i niemal na 95% jestem przekonana na ATLANTIC PP-058, Arti, ostatnio nawet próbowałam prowadzić go z maluszkiem w środku takim 3 miesięcznym i rewelacja (koleżanka ma), więc moge powiedzieć że chociaz tą decyzje mam za soba;-) (mam nadzieje ze mój m nic niewymyśli, bo on zawsze lubi psuć mi plany:laugh2: )

reklama
dziewczyny a czy ktoras z was myslala o mutsy?
bo mi jakos tak wpadl w oko, chciaz nie widzialam jeszcze na zywo :-D !

ja myslalam i dalej to jest moj absolutny hit, tylko - niestety - nie stac mnie na niego! 2300 + dodatki (typu fotelik, spiworek, torba)
chcialam taki czerwony z literka M na kapturze :)

w sklepie mowili, ze wozeczek ekstra, tylko generalnie lepiej, jak jest tradycyjny stelaz krzyzowy (mutsy opiera sie na 2 palakach), wtedy ciezar dziecka rowno sie rozklada.

Hej, dziewczyny,
Właśnie wygrałam pierwszą aukcję na allegro:-)
Oczywiście pokłony w stronę Kasi_z i jej sprytnemu programikowi:tak:
Zakup - oczywiście dla dzidziusia, ale w tej chwili - czyli spodnie bojówki (kocham takie) specjalne na brzusio!!! I o połowę taniej niż w sklepie:-D

Na targi sie pewnie wybiore a więc zdam relacje co i jak:tak:
Chico fajny wozek ale ja nie chce malych kółek
MUTSY jeden z moich faworytów ale jak to sie skończy to jeszcze zobaczymy
Dita pokaż link do aukcji zobaczymy Twój nabytek:tak:

reklama
widzialyscie reportaz o szkodliwosci plastikowych czysciach w wozkach? w 10 na 15 testowanych wozkach wykryto ftalany czyli substancje szkodliwe w kontakcie ze skora, a ktore a zabronione w produkcji wlasnie takich rzeczy jak wozki (chicco, babycar)

Do góry