reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Czytałam wpisy w innych "miesiącach" i pisało np. czekamy na Piotrka a jak się dziecko urodziło to już było Wojtkiem :-) więc może nam się odmienić albo nas nagle olśnic po urodzeniu ;-)

Bardzo prawdopodobne są takie sytuacje Miłeczko gdy nie jest się pewnym wybranego imienia, ale gdy sie jest, to myślę że Milenka Milenką zostanie;-).

Sugarspunsister nie martw się to jeszcze 3 miesiące, zdąrzysz jeszcze wybrać.:tak:

Milenka miała być na początku Irminką ale nam się odmieniło , mam nadzieje, że tak zostanie :-D ja miałam być na początku Mirką ale rodzice zmienieli zdanie w USC i chwała im za to ;-)

Moja kolezanka rodziła w czerwcu - całą ciąże byli pewni , ze urodzi się chłopiec - co potwierdzało trzykrtotnie robione badanie usg 3d - do brzuszka mówili Wojtuś - wyprawka tez przygotowana była pod kątem chłopca - jakim zaskoczeniem było jak dzień przed wywołanym w końcu porodem okazało się , że będzie dziewczynka :szok: :dry: :szok:
ja na usg też wyraźnie widziałam siusiaka i do synka po imieniu mówię ( Mikołaj ) - ale jak widać pewności 100 % nie ma :dry: strach się bać ;-)

Anita 3xpotwierdzony chłopiec okazał sie dziewczynką?????????????????????
O rajuśku mam nadzieję że u mnie jednak Leoś mieszka:happy:

anita, ja słyszałam opinie że USG 3d,4d jest mniej dokładne ponieważ komputer poniekąd "ubiera" obraz, tam gdzie czegoś brakuje zostanie to dołożone ;-)

ja z koleii słyszałam , ze właśnie usg 3i4d są zdecydowanie dokładniejsze - no ale ile ludzi tyle gustów i opinii . ;-)

dziś wybieram się na poważne wyprawkowe zakupy - nie zamierzam kupić za dużo , ale z tego co widzę to chyba tir bedzie mi potrzebny :szok: mam wydrukowanych kilkanaście list zakupów wyprawkowych - i weź tu człowieku bądź madry i zrób z tego jedną porządną nieprzesadzoną listę :sick:

reklama
Anita - a może wklepiesz swoja listę na forum, to i nam się przyda :)tak:) i my ci pomożemy, co ewentualnie dodać/ ując?

Do góry