reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

jejku, sa_raa!! sliczne... az sie napatrzec nie moge! bomba :) uwielbiam puchatka.. :)

sugar - dawaj, co tam masz! :)

ja ostatnio dostalam wypraweczke od znajomej cioci.. jakos wiekszosc mi sie nie widzi.. najchetniej komus bym oddala, tylko nie wiem, komu. moze jest chetny? (ciuszki w dobrym stanie, choc uzywane, ale wizualnie nie to ;) )

reklama
..aenye moze oddaj wyprawkę do Ośrodka Pomocy Społecznej , albo może masz u siebie w mieście takie kontenery na odzież stawiane przez PCK ?
czasem nawet jeszcze bliżej mozna spotkać potrzebujących - może masz takich sąsiadów ? bądź czujna ;-) :-)

Sara, same cuda :) Przepiękne!

Anita, dokładnie, strasznie dużo osób potrzebuje takich ciuszków dziecięcych, pewnie nawet u ciebie, Aenye, w okolicy - my wozimy na wieś wszystkie takie rzeczy (zuzyte ubrania itp), lepiej niz wrzucać w kontener PCK (z kontenerów się sprzedaje i 10% dochodu ze sprzedaży idzie na PCK). Też mamy trochę ohydków od jakichś znajomych znajomych :-D

A jeszcze a propos tanich wózków - godny polecenia jest też wózeczek firmy Polak - nasza dwójka znajomych sobie kupiła, są to sztywne gondolki, na paskach, za ok. 500 zł. Jedni odchowali jedno, drudzy dwójke dzieci, wózek dalej jak nowy, bardzo wytrzymały i dobrze się prowadzi. To tak jakby ktoś jeszcze był niezdecydowany :happy:

Kurcze... wszystkie kompletujecie wyprawkę... Chba i ja nie będę miała wyjscia tylko przy najbliższej wizycie u rodziców będe sie musiała wdrapać na strych, powyjmować wszystkie pudła po Ali, przejrzeć ciuszki, poprać , poprasować... eeee, chyba zaczekam jeszcze z miesiąc.:-)

To już raczej do ośrodka niż do kontenerów :baffled: z tego co się pewnego czasu słyszało to żadne z ubrań nie trafiało do ludzi potrzebujących a odkupowali je za grosze ludzie którzy przerabiali je na papier toaletowy :eek:

Dziękuję :-D cieszę się, zę Wam się taż podobają :-D

:-D..aenye a jak lubisz kubusia to pokaże i polece jednocześnie śliczniutki albumik dla dzidziusia z całą zgrają kubusiów i jego przyjaciół :-D
Wielka księga maleństwa - Kubuś Puchatek Disney (128447717) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny jaki to byl program do licytacji na allegro. chyba kasia_z go podowala??
szukam wstecz ale nie moge znalesc :zawstydzona/y: a chciialabym cos zalicytowac.
no i jak go sie uzywa pokrotce?

dziewczyny slodkie te rzeczy, tez juz sie zaczybam rozgladac :)

jesli chodzi o wozki polak to kolezanka ma, ogolnie wozek super tylko po zimie zaczela rdzewiec jej rama i nie uznali tego na gwarancji - zgonili na wine uzytkownika (nie odpowiednie uzywanie :baffled: ). wizualnie bardzo ladne te wozki!

zaczynam troche sie zastanawiac, sczy moje opoznienie w kupowaniu jest normalne:eek: idzie mi juz 30 tydzien a ja oprocz poru par spiochow i dwoch bluz (ktore z reszta kupil moj maz) nico nie mam :szok:

reklama
Roni nie ma co się śpieszyć
Jak już dziewczyny pisały, zakupy możan zrobić w pare godzinek a więc luzik
Ja kupiłam bo mi się strasznie podobały i śniły po nocach i synek wierzgał jak je oglądałam a więc nie śmiałam mu odmówić ;-):laugh2::-p

Do góry