reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

ja na dwor nie zakladam juz pampka,wola na dworze i ja wysadzam.ostatnio bylisy w kosciele na chrzcie ta mi ze chce siusiu, ja do niej to rob w pieluszke, bo ja masz, a ta ze nie,ze chce siusiu!!!

Agutka no Twoja mama powinna troche pomoc Ci w odpieluchowaniu, moze jak zalozy jej spodenki bardziej obcisle albo majty nie bedzie siku wylatywalo bokiem i nie bedzie sikania na podloge, u nas to dziala, po nogach jej nie lecialo tylko mokre gacie byly.

reklama
o fajne mebelki, tez zaluje ze wczoraj tacie nie zlecilam,dzisiaj zamkniete a w sobote juz leci do wloch :no:

U nas rozmiar 81 i but 21 na wykonczeniu.

reklama
I jak nowe pieluchy kasu??

jestem zadowolona:tak:
nie wiem jakie Sugar ma doswiadczenia jak czesto musi zmieniac, ja zdecydowanie czesciej jak pampka, ale to nie problem,
na dluzsze wyjscia wkladam dodakowa tetrowa wkladke
papierek lapie kupke tak ze nie trzeba z tym babrac
tylko na noc zakladam pampki bo superchlonnych pieluch nocnych nie zamowilam

Do góry