reklama
Roni21
Spider's Web
Marek cos tam sapal, jeszcze dzis sie wywiem co i jak
..aenye
Mama grudniowa'06
kamilka, jak dla mnie zdecydowanie milan jakos bardziej uniwersalny niz ionic.
supertani
a posciel cudna :-)
cosmo, buty przeslodkie
mater, mam taki film na roz, ze nie moge najchetniej kupilabym maksiowi cos rozowego, niechby i nawet pizame, coby w domu nosil..
supertani
a posciel cudna :-)
cosmo, buty przeslodkie
mater, mam taki film na roz, ze nie moge najchetniej kupilabym maksiowi cos rozowego, niechby i nawet pizame, coby w domu nosil..
Roni21
Spider's Web
Kasia, dzieki :-)
Aenye, chcesz rozowy dresik pozyczyc? to jedna rzecz ktora mam wieksza hehe
taki pienkny z rezerwatu kids ;-)
u mnie tez mialo nie byc na rozowo, niby kuowalam tylko drobiazgi rozowe a teraz zrobila sie pelna szafa rozowej landrynki
Aenye, chcesz rozowy dresik pozyczyc? to jedna rzecz ktora mam wieksza hehe
taki pienkny z rezerwatu kids ;-)
u mnie tez mialo nie byc na rozowo, niby kuowalam tylko drobiazgi rozowe a teraz zrobila sie pelna szafa rozowej landrynki
kamila1983
Fanka BB :)
Co do rozu to ja tez miałam plana ze nic z tych rezczy miała byc łobuziara zadna tam landryna a tu zonk patrze bo w szafie juz sie rozowo robi
kamila1983
Fanka BB :)
Graco Quattro Tour Duo Stroller 6K00PTI3 Platinum
jeszcze ten biore pod uwage bo ten braz w milan jakos mi ciezko sobie na zywo wyobazic a turkus jest sliczny i juz zgłupiałam
jeszcze ten biore pod uwage bo ten braz w milan jakos mi ciezko sobie na zywo wyobazic a turkus jest sliczny i juz zgłupiałam
..aenye
Mama grudniowa'06
ja mam to samo chociaz mam synow.
nigdy nie kupilam sobie nic rozowego, no moze z jedna ciemnorozowa bluzke. a teraz mam jakiegos hopla, nadrabiam dziewczynkowe braki swoim rozowym dresem, rozowa komorka, ktora mam w planie nabyc i rozowym aparatem foto, ktory mi sie marzy ;-) rozowymi stanikami i gatkami, a nawet jednym sweterkiem ;-)
no oszalalam
kamilka, no nie pomoge ;-) dla mnie najladniejszy stylowy rittenhouse i milan, chociaz pamietam, ze kiedys reklamowany byl taki brazowo-turkusowy w jakies kwiatki czy esy-floresy - to byl moj typ swego czasu
nigdy nie kupilam sobie nic rozowego, no moze z jedna ciemnorozowa bluzke. a teraz mam jakiegos hopla, nadrabiam dziewczynkowe braki swoim rozowym dresem, rozowa komorka, ktora mam w planie nabyc i rozowym aparatem foto, ktory mi sie marzy ;-) rozowymi stanikami i gatkami, a nawet jednym sweterkiem ;-)
no oszalalam
kamilka, no nie pomoge ;-) dla mnie najladniejszy stylowy rittenhouse i milan, chociaz pamietam, ze kiedys reklamowany byl taki brazowo-turkusowy w jakies kwiatki czy esy-floresy - to byl moj typ swego czasu
reklama
Roni21
Spider's Web
ja widzialam na zywo ten braz
calkiem fajny :-) tai cieploczekoladowy ;-)
a ten o ktorym mowi Patrycja to milan ale new kolekcja, jest duzo drozszy
calkiem fajny :-) tai cieploczekoladowy ;-)
a ten o ktorym mowi Patrycja to milan ale new kolekcja, jest duzo drozszy