reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
chrzestna kupuje biala szate a chrzestny swiece - to jesli chodzi o obrzdek chrzcin w kosciele
prezenty to juz wedle uznania ale mysle ze medalik i ikona jak najbardziej tak
prezenty to juz wedle uznania ale mysle ze medalik i ikona jak najbardziej tak
W moich stronach chrzestny płaci za chrzest księdzu, chrzestna przygotowuje wyprawkę. Prezent wedle uznania, moja Nat dostała od chrzestnej - mojej 14-letniej siostry a właściwie od faderów wyprawkę i 3 stówy (te 3 stówy to na 3 siostry i fadery)
Wiec w sumie to trzeba się po prostu dogadać z mamą dzidzia;-)
Wiec w sumie to trzeba się po prostu dogadać z mamą dzidzia;-)
maja_1980
grudniowa mama '06
Kasiu zamiast podsatwek do jezdzenia sa jeszcze takie siedzonka przyczepiane na tej samej zasadzie. Swietna sprawa jesli nie chcesz wozka zmieniac.
Jutro rano wkleje fotki zlozonej jane . Dzis padam.
A odnosnie paska do noszenia wozka to ja do jane przyczepiam taki od torby podroznej i tez nosze na ramieniu
Jutro rano wkleje fotki zlozonej jane . Dzis padam.
A odnosnie paska do noszenia wozka to ja do jane przyczepiam taki od torby podroznej i tez nosze na ramieniu
no a ja dzisiaj byłam w Łodzi olukac jane (hane jak mi ładnie Pan wyjaśnił) ale jak chce za tą cene czyli 499 to musze przez neta zamówi bo takto 549 kosztuje
dziwne to dla mnie no ale jak chcą to prosze
no i z T. wybraliśmy jednak tą szaro - żłótą
nie wiem czemu ale mi się jakieś siedzisko wąskie i małe wydawało ale może to dlatego, że dzidziaka w środku nie było
dziwne to dla mnie no ale jak chcą to prosze
no i z T. wybraliśmy jednak tą szaro - żłótą
nie wiem czemu ale mi się jakieś siedzisko wąskie i małe wydawało ale może to dlatego, że dzidziaka w środku nie było
reklama