reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
no bez przesady, xt wazy tylko 6.5 kg, przeniesienie go jedna reka za boczna raczke to zaden problem
kolaw quescie sa duzo mniejsze, dla mnie te w xt po prostu bardziej praktyczne
w zappie kola sa takie jak w quescie i bezproblemowo sie prowadzi
ja bym kupila questa- jest super.xt dla mnie super ale za drogi
ale D. na dwojke dzieci i wytrzymalosc stawia, wiec to inwestycja na przyszlosc
kolaw quescie sa duzo mniejsze, dla mnie te w xt po prostu bardziej praktyczne
w zappie kola sa takie jak w quescie i bezproblemowo sie prowadzi
ja bym kupila questa- jest super.xt dla mnie super ale za drogi
ale D. na dwojke dzieci i wytrzymalosc stawia, wiec to inwestycja na przyszlosc
sugarspunsister
matka polka superstar
anita jeszcze widzialas moja w wersji blue
u nasz matka chrzestna kupila taka szatke ktora sie naklada na dziecko w czasie chrztu, ale w sumie to byla jej wola, nie ma chyba jakis sztywnych zasad co do udzielania sie podczas chrztu mozesz tez zapytac rodzicow co mozesz zrobic i jak mozesz pomoc
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
u nas matka chrzestna kupila szate plus prezent
ale to roznie bywa...
najlepiej ustalic z rodzicami
ja bedac chrzestna (tez jednego z blizniat) nie kupowalam szaty (bo dzieci mialy juz 2 latka ) kupilam prezent dla jednego (ze zlota) plus takie pamiatki z chrztu dla dwojga dzieci.
ale to roznie bywa...
najlepiej ustalic z rodzicami
ja bedac chrzestna (tez jednego z blizniat) nie kupowalam szaty (bo dzieci mialy juz 2 latka ) kupilam prezent dla jednego (ze zlota) plus takie pamiatki z chrztu dla dwojga dzieci.
reklama
U mnie chrzestni po prostu kupili od siebie prezenty dla dzidzi - coś na pamiątkę (coś z datą urodzenia - łyżeczkę, kocyk, dostaliśmy też taki obrazek z aniołkiem i datą urodzenia i imieniem - teraz na allegro czy w internecie dużo fajnych pomysłów na temat) plus zabawkę czy ubranka (zależy w jakim wieku dzieci). Chyba rzeczywiście fajnie spytać, bo to tak w rodzinach się potrafi różnić. Żeby nie wyszło że czegoś oczekują, co jest dla nich oczywiste, a ty w ogóle nie wiesz o co chodzi