reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

XT jest dość ciężki i duży - ja np jedną ręką go nie dam rady, więc pasek paskiem :-p Prowadzi się fajnie :tak:

reklama
no bez przesady, xt wazy tylko 6.5 kg, przeniesienie go jedna reka za boczna raczke to zaden problem
kolaw quescie sa duzo mniejsze, dla mnie te w xt po prostu bardziej praktyczne
w zappie kola sa takie jak w quescie i bezproblemowo sie prowadzi:tak:
ja bym kupila questa- jest super.xt dla mnie super ale za drogi:dry:
ale D. na dwojke dzieci i wytrzymalosc stawia, wiec to inwestycja na przyszlosc:blink:

A u mnie chyba jednak jane mimo wszystko.
Urzeka mnie jej wygląd:zawstydzona/y:

I bedę w niej wozić i Domisia i Mi potem też;-)

Gdybym miała kupować spacerówkę , napewno byłaby to Jane :tak::tak:
Oczywiście urzekła mnie po spotkaniu z Majka i Mariką :tak:
Cuuuuucny wózeczek !

Aureus otoz, nie wiem jak u dziewczyn ale u nas jest tak ze chrzestna ma wiazanke z kwiatow i wsio nic wiecej nie kupuje .Ale slyszalam ze niektore matki chrzestne umawiaja sie z rodzicami i kupuja cala wyprawke.

u nasz matka chrzestna kupila taka szatke ktora sie naklada na dziecko w czasie chrztu, ale w sumie to byla jej wola, nie ma chyba jakis sztywnych zasad co do udzielania sie podczas chrztu ;) mozesz tez zapytac rodzicow co mozesz zrobic i jak mozesz pomoc ;)

u nas matka chrzestna kupila szate plus prezent
ale to roznie bywa...
najlepiej ustalic z rodzicami
ja bedac chrzestna (tez jednego z blizniat) nie kupowalam szaty (bo dzieci mialy juz 2 latka :) ) kupilam prezent dla jednego (ze zlota) plus takie pamiatki z chrztu dla dwojga dzieci.

reklama
U mnie chrzestni po prostu kupili od siebie prezenty dla dzidzi - coś na pamiątkę (coś z datą urodzenia - łyżeczkę, kocyk, dostaliśmy też taki obrazek z aniołkiem i datą urodzenia i imieniem - teraz na allegro czy w internecie dużo fajnych pomysłów na temat) plus zabawkę czy ubranka (zależy w jakim wieku dzieci). Chyba rzeczywiście fajnie spytać, bo to tak w rodzinach się potrafi różnić. Żeby nie wyszło że czegoś oczekują, co jest dla nich oczywiste, a ty w ogóle nie wiesz o co chodzi :happy:

Do góry