reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

hehe, knajpa faktycznie lux :-)
fajnie, ze robicie te chrzciny.. ja tez chce, fakinsiet :-D tylko sie nic nie sklada, bueeeeeeeee
chyba naraz zrobimy i Fiolkowi, i Maksiowi... chociaz to glupio, bo mniej ze tak powiem dostana ;-) a z drugiej strony bardziej po kieszeni szarpnie gosci. ale trudno, bedzie po wszystkim, cos widac u nas jest problem z imprezami ostatnio.. za duze rodziny mamy..
wiem tylko, ze Maksia ochrzcimy, zanim zacznie pelzac :wściekła/y: teraz nie wyobrazam sobie Filipa utrzymac tyle czasu na rekach :no:

a i super wozeczek, dasz znac, jak sie sprawdza :-)

wozeczki fajne, ale dla mnie i tak jane rzadzi :-)
Milka, chociaz ten liteway zielony tez calkiem w kit :-)
ale ja tylko wizualna strone oceniam, dawno nie widzialam nic takiego na zywo

kasu
, cos skasowalo mi posta chyba, bo juz pisalam :-) super, ze ci D robi takie niespodzianki :-) ja musialabym swojego na ostre przeszkolenie wyslac :rofl2: chociaz on ostatnio sam z siebie mi przyniosl faworki do domu, ktore uwielbiam :rofl2:

reklama
Lucky widze ze mamy podobny gust co do wozkow ;-)
ten quest jest ciekawy ze wzgledu na pasek (mozna powiesic go na ramie-mysle ze przydatne przy schodzeniu ze schodow z dzieckiem :) )
no i ma kieszonke na drobiazgi - czego brakuje mi niestety w jane :( (nie nosze torebki i klusze, telefon, portfel itd wrzucam wlasnie do malej kieszonki)

kurcze musze sie przez weekend na cos zdecydowac bo w polowie lutego jedziemy na pare dni do karpacza i chce miec juz wozek ...

no chcemy jakos w lutym
dzisiaj szymon dzwonil do menadzerki knajpy i maja ustalac jakies bzdety mejlowo
potem trza sie udac do kosciola poustalac terminy i jazda
babcia funduje w wiekszosci wiec heja ;-)
co do zarcia to tam jest "glowne danie" w zaleznosci od tego co jest danego dnia w piecu np kaczka i cielecina
albo prosiak i cos tam jeszcze
wszystko maja z ekologicznych dostawcow

atol fajna knajpa ale my szukamy czegos w center bo chrzcimy malolata u dominikanow na starowce

My wybraliśmy najpierw knajpę potem kościół :-D

Znowu się nie załapię na dyskusję o wózkach, bo ustaliliśmy że bejbi 2 będzie w Bartatinie jeździć :-D I taką podstawkę jak wklejała chyba Saraa najwyżej kupimy dla Piotrusia, żeby sobie stał na niej jakby co.
coś na nas nie zarobią :-D

Kiciu juz ci pisze czym sie roznią:
rączki
kola xt ma duzo wieksze[16.5cm] quest 12,7cm
budka xt ma wieksza plus dodatkowa wewnetrzna oslanka na wiatr/slonce i
obydwa maja okienko z oslonka uv i odblaskowe elementy na widocznosc w nocy
i obydwa 4 pozycje
zywotnosc xt jest ciezszy lekko 1,5kg ma solidniejsza rame, duzo wiecej'zyje'
xt od urodzenia sie nadaja, quest od 3 miesiecy uk/us 6 miesiecy eu
quest ma pasek a xt raczke do noszenia

Suar, Atol super knajpki:tak:
Aenye szkol szkol, poki sie da:-D

reklama
Kasu koniecznie zdaj relacje jak sie prowadzi ;-)
dzieki za info!
a myslisz ze te kola w quscie sa mniej wygodne niz w xt?
strasznie kusi mnie ten pasek do przenoszenia wozka ... to by byla dla mnie idealna opcja!

Do góry