reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Ano własnie Kicia.
A jeszcze nie jest źle bo mam już na maclarena (póki co tylko xt;-):-D) - rodzice wczoraj podrzucieli:happy2:, a fotelik recaro (jeju jaka drożyzna:angry:) dokupię jak sprzedam buzza. I bedzie prima. Duzokółkowego wózka juz nie kupię, jakoś nie mam weny twórczej na maxi wóżek. A mac pojadę tez do lasu mam nadzieje czy u nas po trawie:-)

reklama
Lucky no i gicior ;-)
pochwal sie jak sie na cos zdecydujesz!

ja dzwonilam do pani i ten czerwony jest ponoc sliczny i nadaje sie dla chlopaka!
wynegocjonowalam palak i przesylke gratis :-)
jak wroce do domu po pracy to zamawiamy!
quest jest do 18 kg, mysle ze starczy!

Mutsy bedzie na dluzsze wyprawy, na zime itd
nio i trzymam go dla drugiego baby :)

No tylko jeszcze jest taka opcja ze maluchy podejma bunt i bedzie rezygnacja z podrowzowania wozkiem, Agatka za miesiac skonczy 2 lata i juz praktycznie od miesiaca wozek stoi zakurzony a mala sama przebiera girkami na spacerku i nie ma opcji zeby ja zmusic zeby siedziala w tym wozku, potrafi nawet 1,5 h spacerowac na wlasnych nozkach i nie jest marudna ;)

Własnie dlatego Agaton dla D nie przewiduję wózka na długo, a dla Mi chce coś solidnego i chce to połączyć:tak:

Kicia ok ;-)

Agaon i ja wlasnie dlatego chce cos bardzo lekkiego...

jak nie bedzie chcial siedziec w wozku zebym nie musiala tachac ciezkiego wozka, a malenka spacerowka mysle ze sie zawsze przyda chocby na wakacje :tak:

Na wakacje to nasze potwory na 100% nie dadzą się władować w żadne krzesełka :-D No chyba że Julka Kulki, co jest supergrzeczna laska :-D

reklama
hmmm.......jak dla mnie z tym krzesełkiem średni pomysł
co do maclarenów to mi się ten co kasu ma podoba najbardziej

Lucky trafna uwaga o tej wadze nie zwróciłam na to uwagi(świetna konstrukcja zdania:-D)ale z drugiej strony Olivier już ok kilku miesięcy stoi na niecałych 11kg myślicie, że przez rok dojdzie mu 5 kilo jeszcze?

Do góry