reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
a właśnie - co u Malika??? Tak dawno o nim nie słyszałam.... Ostatnio jakoś tak jak był kastrowany.....;-):-p:-)

lucky slyszalam bardzo durzo dobrego o tym wozku
zreszta jak o wszystkich jane
ten jest super i na pewno dlugo posluzy
jak masz kaske to ja bym brala :tak:

sa raa ja tez mam te rajstopki z biedronki jedne z misiem a drugie z pingwinem :-D

Sara rajstopki boskie!! tez bym chetnie kupila, ale przegapilam :-(

Lucky tu masz wiecej kolorow chicco

WÓZEK SPACEROWY CHICCO MULTIWAY z barierka ORGINA (294875372) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek Chicco CT 0,4 WINTER + BARIERKA wys 0 zl (297184510) - Aukcje internetowe Allegro

kosz nie wydawal mi sie malz, ale ja mam mutsz wiec dla mnie kazdy jest wiekszy :sorry2:

ta jane fajna ale cena dosc wysoka...
a czego ty wlasciwie szukasz?? bo myslalam ze parasolki...
co ma miec ten wozek?
dla Dominisia rozumiem?

Sugar no fajowy jest:-)

Kiciu więc szukałam czegoś dla Domisia, ale teraz jak już patrze na te wózki, to ten jane wygląda na taki co by ich dwoje mógł ładnie obsłużyć, bo Mi w foteliku a Domis póki co w spacerówce, a potem i młoda. Nie okłamuje siebie, że będzie mi potrzeba czegoś dla 2 dzieciod samego początku, bo tak nie będzie. D juz woli biegać, a za pół roku to już wogóle nie bedzie chciał jeździć w wózku więc może tamten jane:confused::sorry2:. No sama nie wiem:confused: Jak na spacer to i tak u mnie na podwórko wyjdą, więc nie potrzebuje nie wiadomo czego.
T powiedział ze jakis zwyklak tandem i tak kupimy więc sama teraz nie wiem czego szukam.

A kolekcjonować wózków nie chce bo nagle zostanę z kilkoma i dzieci mi z nich całkiem powyrastają:-p

Chciałam jednak ten chicco bo takowy teraz po sprzedaży buzza mi się przyda i moja ciotka go chętnie odkupi jak coś.
Kolor podoba mi sie mirage
WÓZEK SPACEROWY CHICCO MULTIWAY z barierka ORGINA (294875372) - Aukcje internetowe Allegro

mirage super kolod i ten discovery też fajny:tak:
a może weź chcico i dokup tylko taką torbe- śpiworek i będziesz miała wszystko?

ach dziękuję
ktoś zauważył jednak:-p
Sugar mi się z lwem jeszcze podobały;-)

no to moze ta jane faktycznie bylaby dobrym rozwiazanie :confused:
ja dlugo uzywalam fotelika do wozka! a czy ten fotelik rozklada sie na plasko? bo jak nie to i tak lipa ze spacerami w nim.

czy ja dobrze rozumiem ze ty chcesz w sumie dwa wozki?

reklama
Do góry