reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

boże sory to ct4 ma znajoma
ale psikus;-)

Lucky jak już KICIA powiedziała muti jest nowszy nisz c4 (to tak jak z buzzem troche róznic wizualnych)
reszte dziewczyny też napisały (zagówki, waga itp.):tak:

reklama
Ja też zrobiłam przestój w zakupach:tak: bynajmniej w tych z allegro:cool2: Jak już to cos naprawde extra tzn jakaś okazja. I jestem Mega zadowolona. Przyjdzie wiosna będzie czas na zakupy.
Nie wspomne o Niki ta to rośnie jak na drożdżach:szok::szok: też masz tach Kate z Asią:confused:

Kupiłam nocnik... :dry:

Młody opiera się o niego rękami i traktuje jako pchacz "jeżdżąc" po całym mieszkaniu i rysując doszczętnie nieporysowane resztki parkietu :baffled:

Druga opcja; wsadza w niego jedną nogę i traktuje jako hulajnogę podpierając się też rękami :baffled:

Posadzony na nocnik po nanosekundzie ryczy bo nie umie wstać i uciec :baffled:

:oo2::hmm::oo::errr::evil:

Kicia bardzo bardzo mi sie podoba:-)
Ale kłopot z kolorem. Czy chlopiec w czerwonym wózku to nie deko nie bardzo???
Bo inne kolory:-p Tylko ten eclipse, ale już widzę te plamy brudu i nie bardzo:-)

A ten nowsza wersja ma granacik z ecru i już ładniej.

Wczoraj rozmawiałam z T i właśnie to ze ciężki w miare i wyważony było plusem:-)
Bo serio nie zalezy mi na ciężaże, bo nie chodze po schodach wcale.

a tutaj jeszcze ukachane rajtuzki z Biedronki za całe 6 zeta
super jakoś no i cieplutkie

kurde też się zaczynam zastanawia nad parasolką:confused:
Lucky jak dla mnie czerowny dla chłopca może byc jak najbardziej:cool2:

reklama
czerwony super!.. mi sie bardziej widzi niz granat, jakis taki smutny..
szkoda, ze nie ma tych zielonych i turkusowych, co je widac na zdjeciach.. (ct4 chyba to sa)

musisz sama zdecydowac :-)

Do góry