reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

moge tylko napisac, ze cala ta dyskusja dala mi jedna madra wskazowke - nie narzekac na brak kasy, nawet, jesli mnie to meczy i faktycznie na cos nie mam (mimo, ze zazwyczaj mam i wydaje duzo i moglabym przyoszczedzic, a nie umiem).
bo potem ktos ci to wysra, chocby i z usmieszkiem.
tyle.
widocznie jak juz sie generalnie ma pieniadze nie powinno sie narzekac, bo ktos ma jeszcze mniej i nie placze. ok. sluszna uwaga i tego sie juz bede trzymac :-)

kicia, popieram :-) zadnych komentarzy co do ceny, chyba, ze sie o to ktos zapyta, co?

agaton, kiss

i jestem mega zadowolona z nowych butkow Filipka i uwazam i tak, ze byly tanie, jak na te jakosc :-D i dalej sie ciesze!!!

reklama
w koncu wypowiedziala sie sama zainteresowana hehe
moge tylko napisac, ze cala ta dyskusja dala mi jedna madra wskazowke - nie narzekac na brak kasy, nawet, jesli mnie to meczy i faktycznie na cos nie mam (mimo, ze zazwyczaj mam i wydaje duzo i moglabym przyoszczedzic, a nie umiem).
nie mow w ten sposob, jakbym ci zabraniala bo to nie to chodzi
powiedz czy tak naprawde brakuje ci kasy, nie masz na rachunki, musisz sie liczyc od pierwszego do pierwszego? ale tak szczerze?

bo potem ktos ci to wysra, chocby i z usmieszkiem.
nie skomentuje bo nie chce sie klocic (od poczatku nie chcialam)

widocznie jak juz sie generalnie ma pieniadze nie powinno sie narzekac, bo ktos ma jeszcze mniej i nie placze. ok. sluszna uwaga i tego sie juz bede trzymac :-)
o to mi chodzilo
ze ludzie ktorzy maja narzekaja, a dlaczego?.... a po co?
dlaczego narzekasz? dla samego narzekania?
jakos mnie razi gdy czytam od normalnie sytuowanych ludzi ze wiecznie nie maja kasy
to takie niedocenianie tego co sie ma

narzekaj ile wlezie, bo nie robisz tego specjalnie tylko taka masz nature i tyle

chyba mnie ten tekst o wysraniu z usmiechem zrazil
spierdalam stad (z watku) zatem

i nie powiem juz nigdy co mi w ktorej przeszkadza
(chyba ze ktos zapyta)

ja bym wolala by ktos mi mowil jak cos robie wedlug niego nie tak, bo moge wtedy pomyslec nad tym jak mnie widza inni

mi sie wydaje ze taka ludzka natura ze zawsze chce wiecj, wiec jak ma kase i stac go na wiele to chcialby miec wiecej, lepszy samochod, wieksze mieszkanie etc, chyba to nic strasznego

reklama
Do góry