reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Dita to pierwszy wkreciasz bb :-D przy kazdej aferce sie wkreca!

Agaton a ty sie kobieto nie denerwuj bo dziewczyny czasem tak maja, "dadza se po ch.u.j.u i im przejdzie"

ja mam tylko jedna prosbe:

PROSZE NIE KOMENTOWAC CEN!

bo to naprawde moze popsuc komus przyjemnosc zakupow! a nie o to przeciez chodzi prawda?? mnie to generalnie irytuje!

Stwierdzenie ze cos jest zadrogie - czyli nie warte zakupu moze sprawic komus tyle samo przykrosci co stwierdzenie ze jest zatanie - czyli gowniane!

ech ale namieszalam nie wiem czy cos kumacie ;-)

jak ktos zacznie truc cos o pieniadzach osobiscie dam w ryj!! :cool2:

Dita i kawał cholery - dobrze się maskuje na żywo;-)

Mi się czasem też ciśnienie czasem podnosi, ale jako osoba wytrenowana w małżeństwie po dwóch minutach spada ;-):-D

Ja z okazji mieszkania żyję w rozterce finansowej, bo dostajemy od rodziców dużo dość kasy dla Piotrusia i głównie ją przejadamy z okazji kupowania mebli i pierdół typu ręczniki czy haczyki do kibli. I na przykład czasem mi głupio, że kupuję mu ciuszki w lumpie - bo za kasę dziadków to powinien te Krokodille ;-) same nosić... (taka luźna uwaga niezwiązana z niczym... heh)

Druga luźna uwaga - fajna jest względność .. podejrzewam że całej dyskusji by nie było (albo też byłaby zupełnie odwrotna) jakbyś Aenye napisała "kupiłam super buty dla Fiola - tu następuje zdjęcie - za połowę ceny!!!"

:-p:sorry2::hmm::oo2::rolleyes2::wink:

reklama
Do góry