reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

nieistotku - jak dla mnie się nie zmieniaj, bo nie będziesz sobą, a ja tego nie przeżyję;-)

agaton- a ty przestań brać wszystko do siebie i szukać problemów tam gdzie ich nie ma....Przecież to właściwie jest dyskusja ja-nieistotna-aenye no i może kulka... po co się w to mieszasz? Podobnie jak poprzednia sytuacja - ja sie z kimś-tam żarłam, na drugi dzień juz byśmy się kochały a ty się wtrąciłaś, obraziłaś i na koniec skasowałaś... Po co? Omijaj nasze pyskówki szerokim łukiem - bedziesz zdrowsza;-)Nikt nie ma do ciebie żadnych pretensji ani żali (żalów?)... pis lov end anderstending;-)

ps - nadal mnie tu nie ma...

reklama
chcialam tylko dodac ze rozumiem podstawa zasade- to kasa Aenye i to tylko jej sprawa na co decyduje sie ja wydac

i nadmieniam jeszcze raz ze mi nie chodzilo o skrytykowanie wydania pieniedzy tylko o zasmianie sie z narzekań na brak kasy
nie znam Aenye osobiscie i nie wiem jaka jest, znam ja tlyko z netu i na podstawie jej postow ustalam moje o niej zdanie, a to przez to co pisala zapadla mi w glowe jako ta narzekajaca :-D
wiec nie czaje waszej kilku stronnicowej dyskusji o wydawaniu kasy bo nie o to mi chodzilo ;-)

mam tylko nadzieje ze te wszyskie obronczynie usieśnionych sa rownie aktywne w realu co w necie bo to sie przyda spoleczenstwu

chcialam tylko dodac ze rozumiem podstawa zasade- to kasa Aenye i to tylko jej sprawa na co decyduje sie ja wydac

wiec nie czaje waszej kilku stronnicowej dyskusji o wydawaniu kasy bo nie o to mi chodzilo ;-)

o to to - hehe - lizu lizu, wiem jak to wyglada;-):cool2:

Ale właśnie tak. Ja natomiast mówiac że buty powinny mieć napęd miałam na mysli wyłacznie to,ze za tę cene jakość powinna być na szóstkę, a i jeszcze jakiś gratis do tego;-) i tyle - co w tym złego?????

I niech się butki Aenye dobrze noszą:tak:

aha - i nie ściemniaj dłuzej nieistotna - tylko mnie podlicz za spodnie (a propos - kupiłam tanio od nieistotnej:cool2:) bo cos umilkłaś w tej sprawie;-)

Dita sorryyyyy pierwszy raz odwalilam lipe i nie nadalam paczki, nie mialam jak, wybacz
nadam jutro, moze bedzie na poniedzialek
kasa dopiero jak obejrzysz towar :)

Ilonka - a ty mi też jakieś spodenki wysłałaś
i dzięki ci bardzo, bo są wygodne i fajnie się noszą
ale jakoś ci za nie nie zapłaciłam
why?
dawaj na priva info ile mam ci zapłacić?
Buzia wielka:-D

P.S. Zostań sobą:tak:plizzzzzzzz:-)

reklama
he he dyskusja byla dluga bo duzo dziewczyn bralo w niej udzial, mi osobiscie cisnienie podniosla troszke, ale juz luz

a ze agaton wziela udzial w dyskusji, ok, w koncu jej prawo, jak kazdej z nas i nie rozumiem od razu irytacji dity (he he znow dita)

chcialam dodac pare emotikonkow, ale na tym kompie mi to nie dziala

Do góry