reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Tak, tylko żeby kupić coś, nawet po przecenie, to najperw trzeba mieć kaskę...

Znam ludzi, którzy nie maja kaski w ogóle - ani na pierdoły dla siebie ani dla dziecka. Bo na tzw. życie ledwo starcza. I chyba nie można im zarzucić, że żałują kasy na dobre jakościowo rzeczy albo oszczędzają na dziecku.

no dobrze ale nie mozna tez wyrazac zdumienia ze ktos kupil dziecku buty za dwie stowy jesli ma na to kase:zawstydzona/y: Aenye sie pochwalila i widac z jakimi reakcjami sie spotkala, a przeciez nie powiedziala ze ktos zaluje kase,wszystko dziala w dwie strony moje zdanie jest takie jak aenye wole kupic dziecku niz sobie i doszlo do tego ze w zeszlym tygodniu kupilam sobie pierwsze ciuchy na zime od dwoch lat, a o butach dla siebie nawet nie marze... chyba nie mozna jednak oceniac ksiazki po okladce...widze ze tu bardziej na topie chwalnie sie jaka super okazje za grosze sie znalazlo...

reklama
jjezu, szkoda nerwów.
Póki się tu nie poprawi jak na ,krok po kroku" - pierdziele ten wątek.
Nie ma mnie tu.

O! fajnie:dry::baffled:;-):tak::-)

chwalę się;-)
a ja w końcu sprzedałam wózek głęboki:-)

I mam Coneco V3 i POLECAM:tak:
byliśmy im w UK, pcha się jedną ręką
wygodnie się składa, lekki, zwinny
miodzio
Natce wygodnie i ciepło:-D

Nie o to chodzi Dita zeby cie tu nie bylo, dobrze wiesz i mysle ze wszystkie to wiecie ze na tych watkach trzeba byc politycznie poprawnym niczym w Ameryce, jak sie ktos wychyli za bardzo w jedna albo w druga jest zjebka, sa fochy i teksty w stylu mnie tu nie ma :huh: staje sie to powoli nudne, tak samo bylo jak sie wdalam z Toba w pyskowke, wtedy wszyscy nie wiedzieli nagle o co chodzi...jesli powstaja roznice zdan to trza wyczuc jakie jest zdanie wiekszosci bo jak sie napisze co sie mysli to sa teksty nie ma mnie tu, albo jestem beznadziejna wszystko przeze mnie....wiem ze jestem tu za krotko i nigdy nie bedziecie probowaly mnie zrozumiec w ten sposob jak Aeyne czy kogokolwiek innego jak cokolwiek skrytykuje, ja od razu zostane odebrana na zasadzie: co ona se wymysla, robi jazde z niczego itp. ale to widac ze jest tu grupa wzajemnej adoracjji i szkoda ze jesli ktos pokaze lepsze buty albo za bardzo czest chwali sie swoim dzieckiem to jest na niego nagonka od razu...a jak ktos wyjezdza z tekstem "narzekasz ze nie masz kasy a kupujesz buty za 120 zyla" to nie ma juz o czym dyskutowac prawda?? to po co to pisac skoro to takie dwuznaczne i wiadomo ze adresat odbierze to z mieszanymi uczuciami bo sie wstawilo buzke z usmiechem?? tylko po co ja to pisze skoro cie tu nie ma???

O! fajnie:dry::baffled:;-):tak::-)

chwalę się;-)
a ja w końcu sprzedałam wózek głęboki:-)

I mam Coneco V3 i POLECAM:tak:
byliśmy im w UK, pcha się jedną ręką
wygodnie się składa, lekki, zwinny
miodzio
Natce wygodnie i ciepło:-D
niestety naszemu poraz drugi odpadlo kolko i poraz drugi byl w czestochowie, stwierdzili ze jak sie to stanie 3 raz to bedziemy moglli oddac....nuda:sorry2:

to widac ze jest tu grupa wzajemnej adoracjji i szkoda ze jesli ktos pokaze lepsze buty albo za bardzo czest chwali sie swoim dzieckiem to jest na niego nagonka od razu...a jak ktos wyjezdza z tekstem "narzekasz ze nie masz kasy a kupujesz buty za 120 zyla"

nie "ktos" tylko ja jak juz
i dla mnie to nie jest grupa wzajemnej adoracji dlatego moge napisac owe "narzekasz ze nie masz kasy a kupujesz buty za 120 zyla"
jak ktos czesto narzeka na brak kasy to a kupuje badz co badz drogie (ale okazyjnie tanie buty) to sie poprstu smieje

ale widze ze moge sobie pozwolic na komentarz "piekne buty" bo cala reszta jest niepoprawna politycznie

Aenyne mnie zrozumie i jestem przekonana ze nie uzna tego za zle, tak samo jak Dita nie uznaje za zle smiania sie z jej wczuwania sie w awanti
to takie ich smieszne przywary
o ktorych dobre kolezanki moga powiedziec glosno
a falszywe cipy zachowalby dla siebie

i znow nie mam wyrzutow sumienia ze powiedzialam to co mysle bo to nie bylo z zamierzenia zlosliwe

falszywe cipy nie komentuja bez sensu zakupu dobrych butow dla dziecka takim tekstami...falszywe cipy po prostu napisza fajne albo niefajne w zaleznowsci czy sie podobaja buty czy nie, jasne ze mozna skomentowac ze jestescie dobrymi kolezankami i mozecie krytykowac sdobra kolezanke ze kiedys napisala ze brakuje jej na cos kasy a teraz rzuca kasa na prawo i lewo kupujac dziecku buty za 120 zl i sie po prostu chce podzielic tym ze kupila dobre buty, z twojej wypowiedzi wynika ze zalozenia jesli ktos sie chce czyms n aforum pochwalic to z zalozenia trz ma pokazac ze zle zrobil bo jest sie dobra kolezanka...

pozdrawiam

falszywa cipa

ps. nic nigdy nie sprawilo mi wiekszej przyjemnosci niz zyskanie takiego miana

Tak, zle to sformuowalam
bylabym falszywa cipa gdybym ukrywala to co mysle, ukrywala swoje prawdziwe zdanie a wyrazala takie, jakie przystoi
to mialam na mysli

nie schlebiaj wiec sobie ze zyskalas miano :-p

czyli rozumiem ze Ty wolisz bym zawsze była miła, poprawna politycznie, nie uszczypiliwa
ok
moge byc
tylko ze wtedy nie bede soba
ale skoro tego wlasnie chcesz
to dla ciebie moge zalozyc masek

ktos jeszcze chce
czy ktos jeszcze chce bym w stosunku do niego byla zawsze poprawna politycznie?
prosze napisac (choc to nie miejsce na to)

czy ktos chce bym byla mila, nigdy nie dociela, nie rzucila kasliwej uwagi, nie zazartowała z niego, nie skrytykowala, nie najechala na niego?
jezeli ktos chce niech da znac
a tak wlasnie sie stanie

Agaton dla ciebie bede juz zawsze poprawna politycznie
a ze nie bede soba z swoimi wadami i zaletami to zadna strata

ave

reklama
nie kumam Twojego podejscia....nie rozumiem co wnosi i czy sporawia ze nie jestes soba pisanie takich komentarzy, no ale to twoja sprawa nie obchodzi mnie jaka bedziesz wobec mnie bo skoro tak sobie walimy porsto z mostu i mamy byc soba wisi i powiewa mi twoje zdanie moze dla Dity jestes jakas wyrocznia, ale dla mnie nie...bo w zyciu chyba nie o to chodzi ze co w sercu to na jezyku i nie jest to wyznacznikiem czy ktos jest soba czy nie... ale jesli nie mozna juz pokazac butow nie narazajac sie na komentarze to jest to juz chore, sory...sa tu dziewczyny ktore zachowuja klase, a sa takie np. jak ty ktore uwazaja ze caly swiat obchodzi twoje zdanie i twojh glupi komentarz na temat butow ktory ch;;j wnosi ale z wypowiedzi aenye wnioslam ze dziewnie sie poczula a cala rzesz dziewczyn zeczela komentowac, nikt nie napisal ladne albo nie ladne, tylko za drogie albo niektore poparyly Patrycje, gdyby Patrycja chciala dowiedziec sie czy warto kupic buty drogie czy tanie tak sformuowalaby tego posta, a ona tylko chciala sie pochwalic jak wiekszosc z nas pokazujac tu zakup dla swojego dziecka, podsumowujac to zwykle forum i nie ma tu co robic wielkiego och i ach ze zwyklych postow rozwodzic sie na temat masek i bycia soba, bo przez neta wiele mozna napisac...z reszta nie chce mi sie trwonic slow juz

Do góry