reklama
Roni21
Spider's Web
Dziewczynki, mam pytanie : jaki rozmiar ciuszkow kupujecie na czas po porodzie? ja mam np pare gatkow 62 juz na pozniej, ale nie wiem jakie na "tuz po", wiadomo ze zalezy od dzieciatka ale jest cos "uniwersalnego"?
..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, sliczne ciuszki i buciki! maly bedzie uwodzicielski kolo huehue najbardziej uwodzi ta landryna... sliczna, przesliczna...!
mmm sliczne sa rozowe fatalaszki moj m zapowiedzial, ze ze mna bedzie ciuszki wybieral, zebym czegos rozowego albo babskiego nie kupila (swoja droga, nie macie pojecia, co on nazywa czasem "babskim" ciuszkiem! wchodzi tez nazwa "spedalony". np."spedalony sweterek", "w tym nie bedzie chodzil MOJ SYN!". z takim mniej wiecej, niepolskim rozmieszczeniem akcentow buahaha)
a na lozio sie chyba zdecydowalam nie wiem tylko, czy juz mam kupowac... w sumie... moze polezec, nie?
mmm sliczne sa rozowe fatalaszki moj m zapowiedzial, ze ze mna bedzie ciuszki wybieral, zebym czegos rozowego albo babskiego nie kupila (swoja droga, nie macie pojecia, co on nazywa czasem "babskim" ciuszkiem! wchodzi tez nazwa "spedalony". np."spedalony sweterek", "w tym nie bedzie chodzil MOJ SYN!". z takim mniej wiecej, niepolskim rozmieszczeniem akcentow buahaha)
a na lozio sie chyba zdecydowalam nie wiem tylko, czy juz mam kupowac... w sumie... moze polezec, nie?
..aenye
Mama grudniowa'06
Roni, z etgo co wiem, dziewczyny doradzaja miec zaledwie kilka laszkow w rozmiarze 56 (kilka par kaftanikow/body i spioszkow), reszta w 62 i wieksze.
sugarspunsister
matka polka superstar
kupuj i sie nie przejmuj
potem nie bedziesz miala urwania glowy
landryna rzadzi
potem nie bedziesz miala urwania glowy
landryna rzadzi
Roni21
Spider's Web
dzieki!!!
..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, myslisz? wolalabym miec juz zaklepane ;-) hehe ;-) obudzil sie we mnie instynkt lwicy ;-) zeby mi nikt tego lozia nie zabral hehehee jak za komuny ;-)
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
Oj wczoraj i dzis zaszalam sobie na allegro i mnostwo malych ubranek nakupowalam)) co prawda nie znam jeszcze plci dzidzi ale takie uniwersalne rzeczy wybralam Mysle ze wszystko dojdzie w przyszlym tygodniu to porobie zdjecia)) juz sie nie moge tego wszystkiego doczekac
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Sprzedam wózek Peg Perego http://www.allegro.pl/item123535637_peg_perego_komplet_z_fotelikiem_gratisy_.html
Tylko na maila aroter@o2.pl lub gg 1833540
Tylko na maila aroter@o2.pl lub gg 1833540
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Agaciulka - z tego, co kojarze, ty jestes tegoroczna majowka! co sie stalo, ze ci wozek nie odpowiada?