reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
sa_raa - mustela na rozstepy kupowalam ostanio na allegro za 89 plus koszty wysylki. w aptece widzialam za 106 zl.

wtrace tez cos o ubraniach ciazowych - ja tez cala ciaze chodze w jednych spodniach dlugich z 9fashion. reszte ciuchow kupilam w normalnych sklepach albo w lumpeksach. a teraz juz mi brzuch w zadne bluzki nie wchodzi i chodze w bluzach i t0shirtach meza :D:D

pozdrawiam grudnioweczki :):)

ja ten zwykly "podwojnie dzialajacy krem na rozstepy" widzialam w aptece za 79, w necie musi byc tanszy.
osobnego na biust nie uzywam, tym smaruje wszystko ;) starczylo mi na ok 3 mies. wiec niezle :)

no to mamy takie same bluzy! tylko ja trafilam na ostatnia niebieska :) jasna :) ale kolezanka kupila ta czerwona :)

Ja uzywam kremu na rozstepy Ireny Eris (dostepny w aptekach) i kosztuje 39 zl (na istniejace rozstepy) i 29 zl (przeciwko)

Czesc kangurki ;)
Mam do sprzedania kilka rzeczy dla dzidziusia zaraz postaram sie wstawic zdjecia,
dodatkowo spodnice dzinsową rozmiar 38 z pasem ciążowym - niestety na mnie za mała, grubasek jestem:) ciuszki są na dziewczynkę, bo mi się niunia w chłopczyka zmieniła ;D

reklama
Najmniejsze zestawik
01malutkier0.jpg

Do góry