reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
sa_raa - mustela na rozstepy kupowalam ostanio na allegro za 89 plus koszty wysylki. w aptece widzialam za 106 zl.

wtrace tez cos o ubraniach ciazowych - ja tez cala ciaze chodze w jednych spodniach dlugich z 9fashion. reszte ciuchow kupilam w normalnych sklepach albo w lumpeksach. a teraz juz mi brzuch w zadne bluzki nie wchodzi i chodze w bluzach i t0shirtach meza :D:D

pozdrawiam grudnioweczki :):)

ja ten zwykly "podwojnie dzialajacy krem na rozstepy" widzialam w aptece za 79, w necie musi byc tanszy.
osobnego na biust nie uzywam, tym smaruje wszystko ;) starczylo mi na ok 3 mies. wiec niezle :)

no to mamy takie same bluzy! tylko ja trafilam na ostatnia niebieska :) jasna :) ale kolezanka kupila ta czerwona :)

Ja uzywam kremu na rozstepy Ireny Eris (dostepny w aptekach) i kosztuje 39 zl (na istniejace rozstepy) i 29 zl (przeciwko)

Czesc kangurki ;)
Mam do sprzedania kilka rzeczy dla dzidziusia zaraz postaram sie wstawic zdjecia,
dodatkowo spodnice dzinsową rozmiar 38 z pasem ciążowym - niestety na mnie za mała, grubasek jestem:) ciuszki są na dziewczynkę, bo mi się niunia w chłopczyka zmieniła ;D

reklama
Najmniejsze zestawik
01malutkier0.jpg

Do góry