reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
sa_raa - mustela na rozstepy kupowalam ostanio na allegro za 89 plus koszty wysylki. w aptece widzialam za 106 zl.
wtrace tez cos o ubraniach ciazowych - ja tez cala ciaze chodze w jednych spodniach dlugich z 9fashion. reszte ciuchow kupilam w normalnych sklepach albo w lumpeksach. a teraz juz mi brzuch w zadne bluzki nie wchodzi i chodze w bluzach i t0shirtach meza
pozdrawiam grudnioweczki
wtrace tez cos o ubraniach ciazowych - ja tez cala ciaze chodze w jednych spodniach dlugich z 9fashion. reszte ciuchow kupilam w normalnych sklepach albo w lumpeksach. a teraz juz mi brzuch w zadne bluzki nie wchodzi i chodze w bluzach i t0shirtach meza
pozdrawiam grudnioweczki
sugarspunsister
matka polka superstar
ta na rozstepy ok 75 zeta na allegro ta do biustu jakos 65 czy cos
polecam sa ekstra i baaardzo wydajne
polecam sa ekstra i baaardzo wydajne
..aenye
Mama grudniowa'06
ja ten zwykly "podwojnie dzialajacy krem na rozstepy" widzialam w aptece za 79, w necie musi byc tanszy.
osobnego na biust nie uzywam, tym smaruje wszystko starczylo mi na ok 3 mies. wiec niezle
osobnego na biust nie uzywam, tym smaruje wszystko starczylo mi na ok 3 mies. wiec niezle
Roni21
Spider's Web
no to mamy takie same bluzy! tylko ja trafilam na ostatnia niebieska jasna ale kolezanka kupila ta czerwona
Ja uzywam kremu na rozstepy Ireny Eris (dostepny w aptekach) i kosztuje 39 zl (na istniejace rozstepy) i 29 zl (przeciwko)
Ja uzywam kremu na rozstepy Ireny Eris (dostepny w aptekach) i kosztuje 39 zl (na istniejace rozstepy) i 29 zl (przeciwko)
nemesia
Grudniowa Mama'06
Czesc kangurki
Mam do sprzedania kilka rzeczy dla dzidziusia zaraz postaram sie wstawic zdjecia,
dodatkowo spodnice dzinsową rozmiar 38 z pasem ciążowym - niestety na mnie za mała, grubasek jestem ciuszki są na dziewczynkę, bo mi się niunia w chłopczyka zmieniła ;D
Mam do sprzedania kilka rzeczy dla dzidziusia zaraz postaram sie wstawic zdjecia,
dodatkowo spodnice dzinsową rozmiar 38 z pasem ciążowym - niestety na mnie za mała, grubasek jestem ciuszki są na dziewczynkę, bo mi się niunia w chłopczyka zmieniła ;D
reklama
nemesia
Grudniowa Mama'06
Najmniejsze zestawik