Pewnie jedne ciążowe żeby nie marznąć powinny wystarczyć Ciąża rzeczywiście wcale tak długo nie trwa, a potem żle że nie mozna juz nosić kupionych "niedawno" rzeczy. No chyba że kolejna ciąża w miarę szybko, bo bardzo szybko zmieniaja sie fajne rzeczy= moda i jest pełno fajniejszych ubrań niż wcześniej (tak jak w moim przypadku te z polaru spodnie, teraz przeproszone ) :laugh:
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Roni21
Spider's Web
co do ubran ciazowych, to w Gdansku w DT Myln jest bardzo fajny sklep z ciuchami dla mamus Kathma. Ostatnio trafilismy z mezem na duza wyprzedaz, kupilam np. bluze z kapturem za 29zl (przeceniona z 79zl), spodnie za 69zl (przecenione z 149zl), jeszcze niecaly tydzien temu ciuszki jeszcze byly przecenione, ale czekali na nowa kolekcje wiec nie wiem jak z tymi co zostaly. W hali targowej przy baszcie tez jest sklep z ciazowkami, ale tam juz przecen nie ma, np spodnie jansowe kosztuja od 129zl do 149zl, fakt ze ladne ale droooogie...
..aenye
Mama grudniowa'06
dziekuje, dziekuje ten czerwony komplecik, czapeczka, sweterek i spodenki - sliczna welenka, akurat na zime i swieta - za jedyne 30zl! nie moglam przejsc obojetnie ;-) skarpetusie i buciki to juz od siostry.
w koncu jestesmy juz w 6 miesiacu! co nie?
ja po prostu sie sfilmowalam, ze nie bede miala na nic czasu, jak pojde od pazdziernika na studia... a jeszcze kolezanka ze staraczek w 32tc trafila na patologie ciazy i juz nie wyjdzie do rozwiazania, malutka jej juz jest taka duza, jak na 36tc, wiec porod bedzie juz calkiem niedlugo. nie moze nawet wstac do toalety. jak mi sie cos takiego nie daj Boze przytrafi, to bede strasznie zla chce miec juz wszystko na cacy maks. do 15 listopada!!!
w koncu jestesmy juz w 6 miesiacu! co nie?
ja po prostu sie sfilmowalam, ze nie bede miala na nic czasu, jak pojde od pazdziernika na studia... a jeszcze kolezanka ze staraczek w 32tc trafila na patologie ciazy i juz nie wyjdzie do rozwiazania, malutka jej juz jest taka duza, jak na 36tc, wiec porod bedzie juz calkiem niedlugo. nie moze nawet wstac do toalety. jak mi sie cos takiego nie daj Boze przytrafi, to bede strasznie zla chce miec juz wszystko na cacy maks. do 15 listopada!!!
sugarspunsister
matka polka superstar
rany
ale macie pałera z tymi zakupami
ja na razie nic
a wózek to mi sie quinny buzz na maksa podoba ale juz sama nic nie wiem
mutsy czy quinny czy wogule co
ale macie pałera z tymi zakupami
ja na razie nic
a wózek to mi sie quinny buzz na maksa podoba ale juz sama nic nie wiem
mutsy czy quinny czy wogule co
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Roni - ja tez nabylam w kathmie bluze za 29zl! hehe, moze mamy takie same? moja jest duza - niestety - i masakrycznie czerwona ;-) czuje sie jak neon! ale z polarku, mysle sobie, ze pod kurtke bede ja nosic albo po domu zima. jakos nie lubie takich strasznie zywych kolorow ale zobaczymy, jak bede miec ogromny bebzon, to moze tylko ta bluza go pomiesci?
no i spodnie kupilam, ale juz nie w kathmie - swietne dzinsy za 139zl w 9fashion. drogo, ale sa grube i zajebiste ;-) i musialam miec takie jedne. z reszta poratowala mnie szwagierka - mam od niej sztruksy, jeszcze jedne dzinsy (ale troche male, niedlugo beda cisnac mnie w brzusio), bluzke, sweter i swetrowaty golfik. jakos sie doczlapie do grudnia
no i spodnie kupilam, ale juz nie w kathmie - swietne dzinsy za 139zl w 9fashion. drogo, ale sa grube i zajebiste ;-) i musialam miec takie jedne. z reszta poratowala mnie szwagierka - mam od niej sztruksy, jeszcze jedne dzinsy (ale troche male, niedlugo beda cisnac mnie w brzusio), bluzke, sweter i swetrowaty golfik. jakos sie doczlapie do grudnia