Chce jechać do głównej siedziby przedstawiciela w polsce, już nawet tam dzwoniłam i można u nich obejrzeć wózki, odpowiedza na każde pytanie i maja ózki prosto ze Szwecji na zamówienie i rozsyłają po sklepach, a to tylko od nas jakieś 15km ;D ;D ;D
reklama
Miejscowość i adres internetowy: http://www.itc-skarszewy.com.pl/ tylko emmaljunga
byłam dziś w marko i maja tam zestaw dla noworoda, niebieski i czerwono różowy (40 coś pln) i aż mnie korciło zeby go wziąć, ale w środku zupełny badziew :. Trzeba strasznie uważać na "promocje" A swoją drogą to paskudne, żeby chcieć oszukiwać w takich sytuacjach jak macierzyństwo, maleńkie dzieci itp
Dobre i to zawsze wszystkie modele ci przybliżą i będziesz wiedziała na czym stoisz a moze i cena będzie u przedstawiciela niższa ??? życze powodzenia i czekam na relacje
Trzeba uważać i to bardzo niestety teraz się robi interes na wszystkim i wszystkich
Trzeba uważać i to bardzo niestety teraz się robi interes na wszystkim i wszystkich
..aenye
Mama grudniowa'06
pewnie, ze trzeba... dzis znowu buszowalam po sklepach (resztki przecen, naprawde duzo fajnych okazji, przez kilka dni wydalam 100zl i mam 4 bluzki i bluze!), gdzie mozna dostac cos wiekszego na ciaze albo w ogole specjalnie ciazowe, np. kappahl, h&m, cubus - i wszystko jest przeceniane, a wlasnie ciazowe ciuchy nie! nic! ani bielizna, ani spodnie, nawet letnie... nic a nic... dramat! szczesciem dzisiejsza moda taka, ze mozna cos ladnego dostac.
E, po prostu nie ma przeceny na rzeczy, na które jest całoroczny popyt (podobnie na garnitury, ubrania typu ślub itp) Ja na razie kupiłam tylko spodnie, bo 100zl na spodnie jest ok, ale 100 na bluzkę to makabreska Kupuje zwykłe bluzki, takie lekko rozciągliwe i jest ok. Jak mi urośnie brzucholek taki, że już nie dam rady, to pójdę do indyjskiego sklepu najwyżej D
A ja lubię zwykłe ubrania i kupiłam tylko 1 spodnie ciążowe i mam zamiar przebujać sie w nich do porodu. Mam starą parę polarowydch spodni rozm.40 (norm. nosze 36/38 zależy) takze domowy zapas jakby co tez jest. A bluzki, to tak jak kasia, kupuję normalne i nie lubie dużo na nie wydawać. Preferuje zwykłe rozciągające sie i nieco dłuższe teraz i już :laugh:
reklama
Nio bluzki też normalne mam ale troche dłuższe odkąd bunio się łądnie zaokrąglił można każdą bluzke założyć i chodze w wielu starych mam jedną parę dresów ( te które pokazywałam ) i jedną kupioną na allegro na początku ciąży bluzeczke z housa ciążową i to chyba tyle a takto kupuje zwykłe rzeczy tylko rozmiar większe Ale musze jakieś ciążowe spodenki na zimniejsze dni kupić sobie bo w dresikach to mu pupa zmarznie