reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Chce jechać do głównej siedziby przedstawiciela w polsce, już nawet tam dzwoniłam i można u nich obejrzeć wózki, odpowiedza na każde pytanie i maja ózki prosto ze Szwecji na zamówienie i rozsyłają po sklepach, a to tylko od nas jakieś 15km ;D ;D ;D

reklama
byłam dziś w marko i maja tam zestaw dla noworoda, niebieski i czerwono różowy (40 coś pln) i aż mnie korciło zeby go wziąć, ale w środku zupełny badziew ::). Trzeba strasznie uważać na "promocje" :( A swoją drogą to paskudne, żeby chcieć oszukiwać w takich sytuacjach jak macierzyństwo, maleńkie dzieci itp :p :mad:

Dobre i to :D zawsze wszystkie modele ci przybliżą i będziesz wiedziała na czym stoisz a moze i cena będzie u przedstawiciela niższa ??? życze powodzenia i czekam na relacje :D

Trzeba uważać i to bardzo :( niestety teraz się robi interes na wszystkim i wszystkich :(

pewnie, ze trzeba... dzis znowu buszowalam po sklepach (resztki przecen, naprawde duzo fajnych okazji, przez kilka dni wydalam 100zl i mam 4 bluzki i bluze!), gdzie mozna dostac cos wiekszego na ciaze albo w ogole specjalnie ciazowe, np. kappahl, h&m, cubus - i wszystko jest przeceniane, a wlasnie ciazowe ciuchy nie! nic! ani bielizna, ani spodnie, nawet letnie... nic a nic... dramat! szczesciem dzisiejsza moda taka, ze mozna cos ladnego dostac.

..aenye bo oniwiedzą, że osotatnimi czasy duzo mamuś się narobiło i że nie mamy wyjście i chociaż te pare ubrań musimy kupić. No niestety :( ale czasem uda sie trafić na coś znośnego i w niezłej cenie :)

E, po prostu nie ma przeceny na rzeczy, na które jest całoroczny popyt (podobnie na garnitury, ubrania typu ślub itp) ;) Ja na razie kupiłam tylko spodnie, bo 100zl na spodnie jest ok, ale 100 na bluzkę to makabreska :) Kupuje zwykłe bluzki, takie lekko rozciągliwe i jest ok. Jak mi urośnie brzucholek taki, że już nie dam rady, to pójdę do indyjskiego sklepu najwyżej :DD

A ja lubię zwykłe ubrania i kupiłam tylko 1 spodnie ciążowe i mam zamiar przebujać sie w nich do porodu. Mam starą parę polarowydch spodni rozm.40 (norm. nosze 36/38 zależy) takze domowy zapas jakby co tez jest. A bluzki, to tak jak kasia, kupuję normalne i nie lubie dużo na nie wydawać. Preferuje zwykłe rozciągające sie i nieco dłuższe teraz i już :laugh: ;)

reklama
Nio bluzki też normalne mam ale troche dłuższe :D odkąd bunio się łądnie zaokrąglił można każdą bluzke założyć :p i chodze w wielu starych :D mam jedną parę dresów ( te które pokazywałam ) i jedną kupioną na allegro na początku ciąży bluzeczke z housa ciążową i to chyba tyle a takto kupuje zwykłe rzeczy tylko rozmiar większe :D Ale musze jakieś ciążowe spodenki na zimniejsze dni kupić sobie bo w dresikach to mu pupa zmarznie :p

Do góry