reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
nemesia śliczne ciuszki, ale chłopiec też może takie nosić ;) Nie musisz ich sprzedawać. Maluszki bardzo szybciutko rosną ;) Oczywiście nie mówię o różowych rzeczach, ale też można ;)

Roni - grudniowki rozpoznamy po bluzach ;-)

UWAGA DLA MAM, CHCACYCH KUPIC MUSTELE!
dzisiaj w aptece kupilam "zestaw promocyjny mustela 9miesiecy" za 35zl! zestaw zawiera 125ml podwojnie dzialajacego kremu na rozstepy i po 25ml kremu do pielegnacji biustu i na zmeczone nogi. Sprawdzcie u siebie - warto kupic 2xten zestaw, i tak jest taniej niz jedna mustela (ok. 80-90zl). a do tego wcale niemale probeczki.

nemesia - heh, chcialabym tez kupowac ubranka dla dziewuszki... sa wiele ladniejsze... zycie ;)

sugar, chwal sie! :) :) :)

..aenye dzięki za wieści a właśnie miałam na allegro zamawiać jutro :p to najpierw pociekne do aptek popatrzeć :p

Ejjj......Chłopczyka też można ładnie ubrać ::)

No tak spodnica, musze najpierw zdjecie zrobic hehe, a ja dla chlopczyka juz mam nowe niebieskie i zoltawo - kremowe, wiec i tak jak bede miala wybor to sprawa prosta, a tamte sie zmarnują:)

nemesia spoko nie zmarnują się!!! Pamietaj, że ubranka są świetnym prezentem, a u nas grudniówek jest kilka dziewuszek ;) ;) ;) ;D Poczekaj zatem do grudnia i problem z głowy ;) :laugh:

reklama
Hihi zabawie sie w Świętego Mikołaja ;D
A tu obiecana spódnica ;)
spodnicaus9.jpg

Do góry