reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
nemesia śliczne ciuszki, ale chłopiec też może takie nosić ;) Nie musisz ich sprzedawać. Maluszki bardzo szybciutko rosną ;) Oczywiście nie mówię o różowych rzeczach, ale też można ;)

Roni - grudniowki rozpoznamy po bluzach ;-)

UWAGA DLA MAM, CHCACYCH KUPIC MUSTELE!
dzisiaj w aptece kupilam "zestaw promocyjny mustela 9miesiecy" za 35zl! zestaw zawiera 125ml podwojnie dzialajacego kremu na rozstepy i po 25ml kremu do pielegnacji biustu i na zmeczone nogi. Sprawdzcie u siebie - warto kupic 2xten zestaw, i tak jest taniej niz jedna mustela (ok. 80-90zl). a do tego wcale niemale probeczki.

nemesia - heh, chcialabym tez kupowac ubranka dla dziewuszki... sa wiele ladniejsze... zycie ;)

sugar, chwal sie! :) :) :)

..aenye dzięki za wieści a właśnie miałam na allegro zamawiać jutro :p to najpierw pociekne do aptek popatrzeć :p

Ejjj......Chłopczyka też można ładnie ubrać ::)

No tak spodnica, musze najpierw zdjecie zrobic hehe, a ja dla chlopczyka juz mam nowe niebieskie i zoltawo - kremowe, wiec i tak jak bede miala wybor to sprawa prosta, a tamte sie zmarnują:)

nemesia spoko nie zmarnują się!!! Pamietaj, że ubranka są świetnym prezentem, a u nas grudniówek jest kilka dziewuszek ;) ;) ;) ;D Poczekaj zatem do grudnia i problem z głowy ;) :laugh:

reklama
Hihi zabawie sie w Świętego Mikołaja ;D
A tu obiecana spódnica ;)
spodnicaus9.jpg

Do góry