reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

W poście ..aenye pisała, że w promocji już jest za 1600 z czymś. Więc jest tak jak myślałam, tanieją szybko dosyć. Fotelik samochodowy mam, więc tylko gondola i spacerówka są mi potrzebne. Sa_raa ze sklepu mama i ja można też zamówić przez internet. www.**********, nie musisz jechać do Gdańska.

reklama
No to za 1600 z czymś to ja też iwdziałam w necie :D
Dzięki za link do stronki :D
Ja potrzebuje jakiegoś wielkiego sklepu, zeby jechac i potestować te wózie które mi po głowie chodzą :D

My z M wybralismy cudny wozek GRACO Quattro Deluxe na allegro 950 zeta z wysylka, w sklepie ok 50 zeta drozej.
7134SMB_z.jpg
  ::) jak sie podoba? a to dane techniczne: WÓZEK QUATRO DELUXE – wózek który cieszy się dużym uznaniem wśród rodziców, wyróżniony tytułem „Najlepszy produkt”  w konkursie miesięcznika „ Rodzice”

Wózek dla dziecka od urodzenia do 36 miesiąca
W wyposażeniu standardowy nosidełko dla noworodka oraz osłona na nogi
Lekka, aluminiowa rama o przekroju owalnym
Grawitacyjny mechanizm składania jedną ręką
Budka z możliwością przełożenia do przodu
Dodatkowa osłona w tylnej części budki osłaniająca nosidełko
Ruchomy podnóżek, pełna amortyzacja, gumowe koła
Zespolony hamulec kół tylnych
Głębokie siedzisko z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem
Cztery pozycje oparcia
Tacka dla rodziców rodziców podwójnym uchwytem na butelkę
z zegarkiem i termometrem
Ruchoma- odpinana tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki, napoje i przekąski
Duży , opuszczany kosz na zakupy – możliwy dostęp do kosz nawet gdy oparcie wózka jest rozłożone maksymalnie
Możliwość zamocowania fotela samochodowego AutoBaby II
Złożony wózek: wys: 88 x szer. 48 x dł. 58 cm
Waga samego wózka 12,8 kg

Moja znajoma go miała i była bardzo zadowolona. Ja lubie jednak standart, czyli emmaljunga lub marita ;)
Ale kolorek pierwsza klasa :laugh:

emmaljunga za 1600 już kupe czasu wcześniej widziałam :p bo szwagierka szukała :D A cena zależy tez od modelu :D
Co do wózeczka graco to ja mam troszke inne typy :D

reklama
Do góry