reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

W poście ..aenye pisała, że w promocji już jest za 1600 z czymś. Więc jest tak jak myślałam, tanieją szybko dosyć. Fotelik samochodowy mam, więc tylko gondola i spacerówka są mi potrzebne. Sa_raa ze sklepu mama i ja można też zamówić przez internet. www.**********, nie musisz jechać do Gdańska.

reklama
No to za 1600 z czymś to ja też iwdziałam w necie :D
Dzięki za link do stronki :D
Ja potrzebuje jakiegoś wielkiego sklepu, zeby jechac i potestować te wózie które mi po głowie chodzą :D

My z M wybralismy cudny wozek GRACO Quattro Deluxe na allegro 950 zeta z wysylka, w sklepie ok 50 zeta drozej.
7134SMB_z.jpg
  ::) jak sie podoba? a to dane techniczne: WÓZEK QUATRO DELUXE – wózek który cieszy się dużym uznaniem wśród rodziców, wyróżniony tytułem „Najlepszy produkt”  w konkursie miesięcznika „ Rodzice”

Wózek dla dziecka od urodzenia do 36 miesiąca
W wyposażeniu standardowy nosidełko dla noworodka oraz osłona na nogi
Lekka, aluminiowa rama o przekroju owalnym
Grawitacyjny mechanizm składania jedną ręką
Budka z możliwością przełożenia do przodu
Dodatkowa osłona w tylnej części budki osłaniająca nosidełko
Ruchomy podnóżek, pełna amortyzacja, gumowe koła
Zespolony hamulec kół tylnych
Głębokie siedzisko z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem
Cztery pozycje oparcia
Tacka dla rodziców rodziców podwójnym uchwytem na butelkę
z zegarkiem i termometrem
Ruchoma- odpinana tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki, napoje i przekąski
Duży , opuszczany kosz na zakupy – możliwy dostęp do kosz nawet gdy oparcie wózka jest rozłożone maksymalnie
Możliwość zamocowania fotela samochodowego AutoBaby II
Złożony wózek: wys: 88 x szer. 48 x dł. 58 cm
Waga samego wózka 12,8 kg

Moja znajoma go miała i była bardzo zadowolona. Ja lubie jednak standart, czyli emmaljunga lub marita ;)
Ale kolorek pierwsza klasa :laugh:

emmaljunga za 1600 już kupe czasu wcześniej widziałam :p bo szwagierka szukała :D A cena zależy tez od modelu :D
Co do wózeczka graco to ja mam troszke inne typy :D

reklama
Do góry