reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Każda z nas zrobi jak zechcie i znowu ile mamus tyle teorii :) A i ile dzieciaczków to tych teorii coraz więcej :) Nie da się powiedzieć, że się nie będzie bójać bo może to być aj w przypadku dity nie wykonalne :) Ja tam wypowiem się w tym temacie jak dzidzia przyjdzie na świat i sama sobie regóły ustali :D Mądry terapełta z "mamo już jestem" powiedział, ze dzieci powinno się w miare możliwości tulić nosić i bujać bo się lepsza więź emocjonalna wytwarza :D

..aenye jak możesz to zasięgnij języka o quinny speedi i buzz oraz coś więcej o Mutsy :D będę bardzo wdzięczna :)

reklama
:) Oj dzidzie kochają wprost bujanie :) Ja mam koleżankę z teraz 1,5 miesięczną córeczką i jak na początku zasypiała bez problemów, tak teraz każe się bujać i bujać :)) Oni mają taki leżaczek-bujaczek, co można go bujać nogą, nie trzeba dzidzi na rękach bujać, ale już trochę machają tym leżaczkiem oboje odruchowo, nawet jak dzidzia sobie śpi gdzie indziej ;) odruch wyrobiony :)))
Ja planuje po przedyskutowaniu z m. zwykłe łóżeczko (bo to z kołyską jest dla nas jednak za drogie) i jak się pojawi problem to się będziemy martwić, kupimy wtedy chyba leżaczek bujaczek, albo wózek do pokoju wstawimy i będziemy walczyć z żywiołem :)

Co do Mutsy to moja koleżanka ma i właśnie planuje kupić nowy wózek, bo dla niej Mutsiak potwornie ciężki, a mieszka na 4 piętrze. No w bloku, to Mutsiaka nie zostawi na korytarzu, bo pewnie po minucie ktoś ukradnie, bo drogi i modny. Teraz kupiła sobie stelaż do fotelika i na razie tak jeździ. Z jej opinii, to Mutsy głównie ładnie wygląda, jest solidny, ale za ciężki. Tańsze polskie wózki bywają podobnej klasy.

Z newsów wózkowych, bobowózki.pl otwierają sklep w Gdyni (gdzieś w centrum, za dwa-trzy tygodnie) i będzie sobie można przyjść pooglądać wózeczki, które oferują na stronie. Także dziewczyny z Rumi, będzie jeszcze jedno miejsce do pooglądania wózków :) no i sprzedawanych z nimi akcesoriów (w Mama i Ja jakoś same wózki, a tych dodatków typu parasolki, śpiworki to jakoś nie ma)

Kasia_z masz racje, troche szkoda, że wózki sa bez dodatków. Ale "mama i ja" to jedno z niewielu miejsc gdzie wózki sa ładnie wyeksponowane.

Cholerka jak tak piszecie to mnie kręci żeby do sklepu jechać :D ale u mnie żadnego z Ładnie wyeksponowanymi wóziami nie ma :( a więc pewnie na dniach do łodzi się wybierzemy :D

reklama
Do góry