reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Każda z nas zrobi jak zechcie i znowu ile mamus tyle teorii :) A i ile dzieciaczków to tych teorii coraz więcej :) Nie da się powiedzieć, że się nie będzie bójać bo może to być aj w przypadku dity nie wykonalne :) Ja tam wypowiem się w tym temacie jak dzidzia przyjdzie na świat i sama sobie regóły ustali :D Mądry terapełta z "mamo już jestem" powiedział, ze dzieci powinno się w miare możliwości tulić nosić i bujać bo się lepsza więź emocjonalna wytwarza :D

..aenye jak możesz to zasięgnij języka o quinny speedi i buzz oraz coś więcej o Mutsy :D będę bardzo wdzięczna :)

reklama
:) Oj dzidzie kochają wprost bujanie :) Ja mam koleżankę z teraz 1,5 miesięczną córeczką i jak na początku zasypiała bez problemów, tak teraz każe się bujać i bujać :)) Oni mają taki leżaczek-bujaczek, co można go bujać nogą, nie trzeba dzidzi na rękach bujać, ale już trochę machają tym leżaczkiem oboje odruchowo, nawet jak dzidzia sobie śpi gdzie indziej ;) odruch wyrobiony :)))
Ja planuje po przedyskutowaniu z m. zwykłe łóżeczko (bo to z kołyską jest dla nas jednak za drogie) i jak się pojawi problem to się będziemy martwić, kupimy wtedy chyba leżaczek bujaczek, albo wózek do pokoju wstawimy i będziemy walczyć z żywiołem :)

Co do Mutsy to moja koleżanka ma i właśnie planuje kupić nowy wózek, bo dla niej Mutsiak potwornie ciężki, a mieszka na 4 piętrze. No w bloku, to Mutsiaka nie zostawi na korytarzu, bo pewnie po minucie ktoś ukradnie, bo drogi i modny. Teraz kupiła sobie stelaż do fotelika i na razie tak jeździ. Z jej opinii, to Mutsy głównie ładnie wygląda, jest solidny, ale za ciężki. Tańsze polskie wózki bywają podobnej klasy.

Z newsów wózkowych, bobowózki.pl otwierają sklep w Gdyni (gdzieś w centrum, za dwa-trzy tygodnie) i będzie sobie można przyjść pooglądać wózeczki, które oferują na stronie. Także dziewczyny z Rumi, będzie jeszcze jedno miejsce do pooglądania wózków :) no i sprzedawanych z nimi akcesoriów (w Mama i Ja jakoś same wózki, a tych dodatków typu parasolki, śpiworki to jakoś nie ma)

Kasia_z masz racje, troche szkoda, że wózki sa bez dodatków. Ale "mama i ja" to jedno z niewielu miejsc gdzie wózki sa ładnie wyeksponowane.

Cholerka jak tak piszecie to mnie kręci żeby do sklepu jechać :D ale u mnie żadnego z Ładnie wyeksponowanymi wóziami nie ma :( a więc pewnie na dniach do łodzi się wybierzemy :D

reklama
Do góry