reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
ups to ja mam chyba coś z kolorami na moinitrze nie tak :( a czy tam czasem nie jest bordo ze złotym ??? zresztą nieistotne :D ładny kolorek i to wystarczy :D

Jestem pod wrażeniem ceny zestawu ::) wiem że chicco to drogie dosyć wózki, ale mają dobre zawieszenia. Jednak małe kółka dla mnie odpadają. Ale zestawik całkiem niezly ;D

Bylam dzis w Baby-Fancie, właściwie to tylko po plastikowy stolik dla starszej córci, ale przecież jak zobaczyłam wszystkie cuda, to wsiąkłam na dobre pół godziny. Wiecie, co bardzo, badzo przykuło moją uwagę? Najprawdziwsza KOŁYSKA. Pamiętam, że moja Alusia jak była mała, to za nic w łóżeczku spać nie chciała, tylko w wózku i spała tam, aż przestała się mieścić.... A potem przerzuciła się i tak na łózko rodziców.... Zaczynam zastanawiać się nad tą kołyską. To było cudo.

Opisz lub wklej foto i cene :D. Może na razie nie martw se w czym dzidzia będzie spać , bo może tym razem łóżeczko zostanie polubione od razu ;)

reklama
Do góry