reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
hehe, no nie moge, kolejny grudniowy chlopak!!! niesamowite wprost :) :) :)

u mnie co do wozkow na razie wygrywa marita, ze wzgledu, oczywiscie, na wyglad i cene ( no i podoba mi sie duuuza kratka na zakupy, bo ja zawsze obwieszona jak kon pociagowy). musze koniecznie wybrac sie do sklepu i obejrzec.

nie wiem tylko, czy ma odpinane kola... chcialabym wozkiem po domu jezdzic (mam duze przestrzenie i moglabym wszedzie go postawic) , no a z dworu z takimi ubloconymi kolami to slabo... musialabym je odpinac, myc i zakladac znowu, albo miec komplet zapasowych (tylko czy takie cos istnieje!!!??)

no ale odpinane musza byc

a jak inne mamuski radza sobie z tym problemem?

Sa_raa świetna strona o produktach dla dzidziulów! ;D
Aenye Marita - konkretny kolor?
Ja też myślę o wózku w domu, chociaż bardziej o odpinanej gondoli ;)

mnie sie bardzo podoba ten wózek mikrus alusprint i to w dokladnie takim kolorze(dzidzia sie nie wscieknie przy takiej czerwieni :) ?)  niestety nie widzialam go jeszcze na zywo. niektore dziewczyny na forum goraco polecaja inne odradzaja. trzeba sprawdzic samemu. no ale cena przynajmniej nie zwala z nóg.

To jest mikrus a nie mutsy mimo, że są bardzo podobne :D Też patrzyłam na ten wózeczek :) Jest niezły :) też chciałam czerwony ale chyba dużo osób się na ten kolor decyduje ostatnio i będą same wozy strażackie jeżdzić ale jeszcze takiej możliwości nie wykluczam :D zobaczymy :) wyjdzie w praniu :p

reklama
zdecydowanie najlepiej wygląda ten wózio w czerwieni :D Widze 2 mankamenty :
1. brak przekładanej rączki albo chociaż możliwości przekładanie gondoli ( ale zawsze można się pomęczyć z parasolką )
2. Wózio jest dosyć ciężki :( ( ale jak ktoś nie mieszka wysoko to to akurat nie jest istotny problem )

Reszta może być :D

( Acha jeszcze te nieszczęsne pompowane kółka ale pisaliśmy o nich wcześniej )

Do góry