reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
hehe, no nie moge, kolejny grudniowy chlopak!!! niesamowite wprost :) :) :)

u mnie co do wozkow na razie wygrywa marita, ze wzgledu, oczywiscie, na wyglad i cene ( no i podoba mi sie duuuza kratka na zakupy, bo ja zawsze obwieszona jak kon pociagowy). musze koniecznie wybrac sie do sklepu i obejrzec.

nie wiem tylko, czy ma odpinane kola... chcialabym wozkiem po domu jezdzic (mam duze przestrzenie i moglabym wszedzie go postawic) , no a z dworu z takimi ubloconymi kolami to slabo... musialabym je odpinac, myc i zakladac znowu, albo miec komplet zapasowych (tylko czy takie cos istnieje!!!??)

no ale odpinane musza byc

a jak inne mamuski radza sobie z tym problemem?

Sa_raa świetna strona o produktach dla dzidziulów! ;D
Aenye Marita - konkretny kolor?
Ja też myślę o wózku w domu, chociaż bardziej o odpinanej gondoli ;)

mnie sie bardzo podoba ten wózek mikrus alusprint i to w dokladnie takim kolorze(dzidzia sie nie wscieknie przy takiej czerwieni :) ?)  niestety nie widzialam go jeszcze na zywo. niektore dziewczyny na forum goraco polecaja inne odradzaja. trzeba sprawdzic samemu. no ale cena przynajmniej nie zwala z nóg.

To jest mikrus a nie mutsy mimo, że są bardzo podobne :D Też patrzyłam na ten wózeczek :) Jest niezły :) też chciałam czerwony ale chyba dużo osób się na ten kolor decyduje ostatnio i będą same wozy strażackie jeżdzić ale jeszcze takiej możliwości nie wykluczam :D zobaczymy :) wyjdzie w praniu :p

reklama
zdecydowanie najlepiej wygląda ten wózio w czerwieni :D Widze 2 mankamenty :
1. brak przekładanej rączki albo chociaż możliwości przekładanie gondoli ( ale zawsze można się pomęczyć z parasolką )
2. Wózio jest dosyć ciężki :( ( ale jak ktoś nie mieszka wysoko to to akurat nie jest istotny problem )

Reszta może być :D

( Acha jeszcze te nieszczęsne pompowane kółka ale pisaliśmy o nich wcześniej )

Do góry