reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
A ja wczoraj trafilam do sklepu niedaleko mojego domu i tam sa wozki TUTEK i bardzo mis ie spodobal Piotrus:)))
http://www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=173&prodnazwa=PIOTRU%A6%20PLUS

ma wszysko co potrzeba - i gondole i spacerowke i fotelik samochodowy i kosztuje 850zl:) Wg mnie wydawanie na wozek 2000 to przesada jak sa dostepne super wozki w granicach 700-800 zl....

Poza tym juz mam wybrane lozeczko i posciel i rozne inne pierdoly:) Lista robi sie coraz dluzsza.
A dzis juz wszystko ustalilam jesli chodzi o szkole rodzenie i zaczynamy w drugiej polowie wrzesnia:))) fajnie, bo jedne zajecia beda odbywac sie w szpitalu gdzie chce rodzic i bedzie zapoznanie sie z zaloga, z oddzialem iw ogole:)

MJ wszystko to rzecz gustu jednym się coś podoba innym nie :) ja jeszcze licty nie zrobiłam ale niedługo się za to zabiore i dobrze, że przypomniałąś mi o szkole rodzenia bo musze też iść się zapytać :)

Pierwszy raz widziałam tyle za taką cenę! Warto się też nad taką opcją zastanowić ;). Ale chyba kiedyś Nieistotna pisała coś o ROAN Maricie z kwiatkiem. Wczoraj widziałam ją na żywo i jesy bardzo solidna i cena też git (najdroższa w necie 1050pln!!! także nie zdzierają). Chyba zdecyduję się na najtańszy wózek jaki będzie mi sie podobał. Póki co emmaljunga, peg perego , bebecar są faworytami, ale ostatnio - od wczoraj Marita jest oki ;) ;D.

jesli chodzi o tego Tutka to juz pisalam ze moja kolezanka go ma i chyba wlasnie ten model, napastuje ja mailami zeby podzielila sie spostrzezeniami ale na razie zero odzewu :(

moj x lander byl za 1300 plus fotelik ok 500 i i tak wydaje mi sie ze to duzo, teraz to sie chce szalec ale potem jak widzisz ile kaski leci przy bejbiku to juz inaczej sie patrzy na te ceny niestety, kazda wizyta w sklepie i zakupy dla Hani to okolo 100-150 ::)

no my mamy ten komfort że dziadki chociaz połowe dorzucą :p a zresztą to pewnie i ostudzą się moje zapały ale narazie planuje troszke i myśle, że kaski starczy na te początkowe rzeczy i na później :)

u nas przy jednej Hani jest ok, ale ja juz mysle co bedzie przy dwojce wszystko razy dwa, dobrze ze przynajmniej ubranka mozna nosic po sobie, kiepsko tylko ze Hania z sierpnia a drugie bedzie z grudnia ale przynajmniej czesc rzeczy sie nada :)

reklama
Strasznie chcialabym kupić coś ślicznego, ale gdy patrze na realia finansowo-życiowe niestety nie stać mnie na dużo :( Kombinuję najtaniej jak można (oczywiście nie badziewia, bo 2razy nie chce kupować) :)

Do góry