nio ty masz Hanutka a ja zaczynam od zera praktycznie chociaż i tak dużo dostane w spadku po synku szwagierki to na ciuszkach troche oszczędzę ale on jest z czerwca a mój będzie z grudnia a więc tą pierwszą wyprawke musze kupić no i tkaie rzeczy jak łóżeczko, przewijak, wózio itp.
reklama
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
Zgadzam sie ze wszystko to rzecz gustu Pewnie jakbym miala to tez bym 2000 albo wiecej na wozek przeznaczyla.
Atol - pomecz ta kolezanke co ma TUTKA - moze jakies konstruktywne uwagi bedzie miala
Powiem Wam ze ja wczoraj zrobilam taka mini liste, gdzie byla posciel, lozeczko, spiworek i jeszcze pare podstawowoych rzeczy (bez wanienki, kosmetykow, przewijaka, ubranek i pieluch itp) i wyszlo juz ok 1000 zl....dlatego juz teraz zaczyne chyba kompletowac sprzety bo na raz to na pewno nie dam rady. A jeszcze szkola rodzenia, oplata za porod rodzinny ehhh....
Atol - pomecz ta kolezanke co ma TUTKA - moze jakies konstruktywne uwagi bedzie miala
Powiem Wam ze ja wczoraj zrobilam taka mini liste, gdzie byla posciel, lozeczko, spiworek i jeszcze pare podstawowoych rzeczy (bez wanienki, kosmetykow, przewijaka, ubranek i pieluch itp) i wyszlo juz ok 1000 zl....dlatego juz teraz zaczyne chyba kompletowac sprzety bo na raz to na pewno nie dam rady. A jeszcze szkola rodzenia, oplata za porod rodzinny ehhh....
No i na to sie to nasze becikowe należy ;D Ja tylko z tego mogę kupić wszystko dla dzidzia, liczę na 2000 . Chciałabym wózek+fotelik za max 1200plnów. Więc już zaczynam szukać. Nie mogę liczyć na wsparcie finansowe w sprawie wózka od żadnych dziadków , ale sobie poradzę...
luckymama jasne, ze sobie poradzisz bo jak my sobie nie poradzimy to kto ???
U nas to jakos tak się zloży, że becikowe 1000zł ja z mojego ubezpieczenia ok. 1000zł i mąż ze swojego też ok.1000zł a więc myśle, że styknie na wszystko nie licząć wózia a jak nie to jeszcze zbieram kaske
No ja raczej Pampersów bynajmniej od nich zaczne napewno a później to się zobaczy
U nas to jakos tak się zloży, że becikowe 1000zł ja z mojego ubezpieczenia ok. 1000zł i mąż ze swojego też ok.1000zł a więc myśle, że styknie na wszystko nie licząć wózia a jak nie to jeszcze zbieram kaske
No ja raczej Pampersów bynajmniej od nich zaczne napewno a później to się zobaczy
Ja też zacznę od Pampersów, ale ogólnie dzidzia sama wybierze U mojej kuzynki sprawdziły się Huggiesy, a z pampersow wszystkie kupki uciekały )
Wózek Piotruś strasznie fajny (szczególnie cena, tylko ma mały kosz na zakupy ) - czekam z niecierpliwością na opinie jakiegoś uzytkownika
Atol, a czemu nie polecasz kombinezonu, co miała twoja córunia?
Wózek Piotruś strasznie fajny (szczególnie cena, tylko ma mały kosz na zakupy ) - czekam z niecierpliwością na opinie jakiegoś uzytkownika
Atol, a czemu nie polecasz kombinezonu, co miała twoja córunia?
atol
Fanka BB :)
sa_raa jak to z ubezpieczenia? matko jaka ja jestem zacofana w tych przepisach :
u mnie pampersy, probowalam huggiesy ale jakies takie male ze Hania zawsze sie pobrudzila albo ich zalozyc nie uialam, i jeszcze probowalam takie z rossmana tez ok ale mniej chlonne niz pampersy wiec zostaly wyzej wymienione
u mnie pampersy, probowalam huggiesy ale jakies takie male ze Hania zawsze sie pobrudzila albo ich zalozyc nie uialam, i jeszcze probowalam takie z rossmana tez ok ale mniej chlonne niz pampersy wiec zostaly wyzej wymienione
atol
Fanka BB :)
kombinezonu nie polecam bo ciezko sie zaklada (lepsze sa takie ktore maja nogawki odpinane do samego konca), nogi musisz dzidzi wykrecac zeby go zalozyc, podobnie z rekami, nigdy nam sie nie chcial dobrze zapiac pod szyja, tak jakby zle uszyty czy co? I ze zdejmowaniem to samo, jak dziecko spi w spiworku to rach ciach otworzysz spiworek, delikatnie je wyjmiesz i do lozia, a tu zanim je rozbroisz to juz jest obudzone przez to wykrecanie konczyn :
reklama