reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

ja zaczelam sie zastanawiac nad zakupami juz... na razie wszystko odkladam "na pozniej" - bo przesady itp, ale w sumie moze czesc moglabym juz teraz nabyc...? ja od pazdziernika na studia, caly pazdziernik i pewnie czesc listopada to szkola rodzenia, pewnie tedy czesc zakupow bedzie... ale generalnie chcialabym miec juz wszystko w polowie listopada, bo wiecie, jak to jest! nie wiadomo, kiedy sie dzidzia zechce pojawic na swiecie :)

troche sie martwie, jak ja to wszystko z zajeciami pogodze... heh, mam nadzieje, ze dam rade...

reklama
aenye bedzie dobrze, musi byc :)

ja mam wanienke z ikei i jest ok, jedyny minus to ze nie ma zadnych uchwytow czy czegos do trzymania, no ale jak ktos nie bedzie jej nosil po domu to luz :), my na poczatku kapalismy w pokoju Hani na biurku zeby sie nie trzeba bylo schylac, i przeniesc wanienke z woda bylo ciezko bo plastik sie wpijal w palce, potem juz musielismy kapac w lazience bo Hania sie tak ruchliwa zrobila ze caly pokoj byl w wodzie :laugh:

teraz kapiemy ja juz w duzej wannie

..aenye ja też od października na studnia :) damy rade jakoś :) Ostatnio też tak sobie myślałam, że w sumie to już mało czasu zostało bo co wrzesień, październik i w listopadzie pewnie się już jakieś Dzieciątka od nas pojawią :) ale ten czas szybciutko leci :D

takie rzeczy kupilismy Hanutkowi na jesien

sweterek na misiu wie super cieply

a taki kombinezonik miala Hania, ale szczerze powiem nie polecam, teraz na pewno kupie spiworek

ten wozek to moj luby sobie ukochal hehe http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgU...zczegoly.php%3Fprzedm%3D1020166%26grupa_p%3D1
nasi znajomi maja taki i wczoraj chlopaki roplywali sie nad nim

spedzilam wczoraj 2h w sklepie z wozkami i ogladalam chyba wszystko co jest mozliwe
te mutsy sa ok ale jakos nie moge sie przekonac do tej osi skretnej no i jest dosc ciezki mimo wszystko

moj typ to : http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgU...zczegoly.php%3Fprzedm%3D4726451%26grupa_p%3D1
do tego gondola i maxi cosi
tylko ze moj luby martwi sie ze przednie kolo nie jest pompowane ale ja sie upieram ;)

Sugar oby dwa wózie to moi faworyci :D a co wybiore to się w sklepie zobaczy jeszcze mi się implasta ( volant 3 i drivery 4 lub 3 )podobają. Jak będzie więcej czasu to tak jak obiecałam wstawię linki do wszystkich typów :D

mutsy tez moj typ :)
chociaz jeszcze nie widzialam na zywo zadnego :)
musze sie wkoncu wybrac do wroclawia na jakies ogladanie!!

podobaja mi sie 3 kolowe ale ponoc sa niestabilne, znajoma mowila ze widziala jak takie wieksze dziecko krecilo sie w wozku i sie przewrocilo :-[

A myślisz, że w 4 kołowym dzieci się nie przewracają ??? Ja jeszcze nie wiem do końca ale raczej wyboru dokonam między mutsy a quinny :D

atol śliczniutkie ubranka a ten kombinezonik powala :D

reklama
nie mam pojecia jak jest z czterema kolami :)
to pewnie jakis spordyczny przypadek z ta wywrotka.
musze popristu poogladac wozeczki i cos napewno wpadnie w oko :)

Do góry