reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

ja zaczelam sie zastanawiac nad zakupami juz... na razie wszystko odkladam "na pozniej" - bo przesady itp, ale w sumie moze czesc moglabym juz teraz nabyc...? ja od pazdziernika na studia, caly pazdziernik i pewnie czesc listopada to szkola rodzenia, pewnie tedy czesc zakupow bedzie... ale generalnie chcialabym miec juz wszystko w polowie listopada, bo wiecie, jak to jest! nie wiadomo, kiedy sie dzidzia zechce pojawic na swiecie :)

troche sie martwie, jak ja to wszystko z zajeciami pogodze... heh, mam nadzieje, ze dam rade...

reklama
aenye bedzie dobrze, musi byc :)

ja mam wanienke z ikei i jest ok, jedyny minus to ze nie ma zadnych uchwytow czy czegos do trzymania, no ale jak ktos nie bedzie jej nosil po domu to luz :), my na poczatku kapalismy w pokoju Hani na biurku zeby sie nie trzeba bylo schylac, i przeniesc wanienke z woda bylo ciezko bo plastik sie wpijal w palce, potem juz musielismy kapac w lazience bo Hania sie tak ruchliwa zrobila ze caly pokoj byl w wodzie :laugh:

teraz kapiemy ja juz w duzej wannie

..aenye ja też od października na studnia :) damy rade jakoś :) Ostatnio też tak sobie myślałam, że w sumie to już mało czasu zostało bo co wrzesień, październik i w listopadzie pewnie się już jakieś Dzieciątka od nas pojawią :) ale ten czas szybciutko leci :D

takie rzeczy kupilismy Hanutkowi na jesien

sweterek na misiu wie super cieply

a taki kombinezonik miala Hania, ale szczerze powiem nie polecam, teraz na pewno kupie spiworek

ten wozek to moj luby sobie ukochal hehe http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgU...zczegoly.php%3Fprzedm%3D1020166%26grupa_p%3D1
nasi znajomi maja taki i wczoraj chlopaki roplywali sie nad nim

spedzilam wczoraj 2h w sklepie z wozkami i ogladalam chyba wszystko co jest mozliwe
te mutsy sa ok ale jakos nie moge sie przekonac do tej osi skretnej no i jest dosc ciezki mimo wszystko

moj typ to : http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgU...zczegoly.php%3Fprzedm%3D4726451%26grupa_p%3D1
do tego gondola i maxi cosi
tylko ze moj luby martwi sie ze przednie kolo nie jest pompowane ale ja sie upieram ;)

Sugar oby dwa wózie to moi faworyci :D a co wybiore to się w sklepie zobaczy jeszcze mi się implasta ( volant 3 i drivery 4 lub 3 )podobają. Jak będzie więcej czasu to tak jak obiecałam wstawię linki do wszystkich typów :D

mutsy tez moj typ :)
chociaz jeszcze nie widzialam na zywo zadnego :)
musze sie wkoncu wybrac do wroclawia na jakies ogladanie!!

podobaja mi sie 3 kolowe ale ponoc sa niestabilne, znajoma mowila ze widziala jak takie wieksze dziecko krecilo sie w wozku i sie przewrocilo :-[

A myślisz, że w 4 kołowym dzieci się nie przewracają ??? Ja jeszcze nie wiem do końca ale raczej wyboru dokonam między mutsy a quinny :D

atol śliczniutkie ubranka a ten kombinezonik powala :D

reklama
nie mam pojecia jak jest z czterema kolami :)
to pewnie jakis spordyczny przypadek z ta wywrotka.
musze popristu poogladac wozeczki i cos napewno wpadnie w oko :)

Do góry