reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
JA wogóle nie mam wanny tylko natrysk :) a więc stelaż do wanienki musi być :)

Wóżio implasta mi się podoba :) ale te przednie kółeczka w cosmo średnio ::)

Teraz po remoncie też nie będę mieć wanny, prysznic za to, ale z głębokim brodzikiem. Liluch będzie zadowolony, a małe dziecie będzie w wanience na podłodze. Mam nadzieję że dam radę - czyt. nie złamie kręgosłupa przez schylanie.

wiesz zawsze jest opcja postawić wanienke na pralce :) no chyba ze masz taką wąziutką to odpada :( a ja tak sobie pomyślałam, że postawie stelaż zaraz obok pralki a na pralce będę dzidziule wycierać :D

No tak, ja tez mam mini lazienke i do tego tylko prysznic:( nie mam pojecia gdzie postawie wanienke...ale na wszystko przyjdzie pora...
Jesli chodzi o pozostale rzeczy to we wrzesniu bede sie starala zrobic liste tego co jest mi potrzebne - stwierdzilam ze nie bede kupowac wszystkiego na ostatnia chwile, bo finansowo nie damy rady a poza tym naleze do dosc niecierpliwych osob...

reklama
Do góry