reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Cześć dziewczyny wpadłam do Was z Czerwcówek 06
widze że nie tylko ja miałam problem z wybraniem wózeczka :)
Zdecydowałam się w końcu na Impast Driver 4XL ( www.implast.com.pl). Ogólnie jestem z niego zadowolona jednak jest jedna wada która mnie denerwuje ... W momencie gdy dziecku świeci słoneczko na twarz a wózek nie posiada przekładanej rączki trzeba ciągnąc wózek "za sobą" i w tym wózku jest to nie możliwe. Posiada on skrętne przednie koła i gdy prowadzę go za sobą jeździ we wszystki strony. Innych wad jak do tej pory nie zauważyłam ale zwróćcie na to uwagę przy własnych wyborach, rozwiązaniem było by tu zamocowanie jakiejś blokady

Ja nie mam miejsca w lazience, jest na milimetry wiec bede kapac w pokoju, stelaz sie przyda :)
nie chce kapac w wannie jak niektorzy mi radzą, bo lekarze to odradzaja ze wzgledu na higiene..

reklama
Wiem, zrozumialam juz od razu.. tylko u mnie sie nawet nie da wanienki do wanny.. kiedys pokaze wam zdjecie mojej mikro lazienki :)

Do góry