reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Ja z zakupem wózka napewno poczekam do grudnia :) cieżko bedzie wytrzymać ale jakoś sie postaram :p nie ze względu na ceny ale na przesądność. Luckymama wiem z doświadczenia, że ceny wózków emaljunga raczej sie nie zmieniają :( ponieważ są to dobre pojazdy :) ale może akurat tego modelu który ci sie podoba spadnie :)

moja sasiadka ma emaljunge i wozek jest po prostu super! Ceny faktycznie nie za bardzo chca spadac.

ja caly czas mam nadzieje ze moze juz Hania nie bedzie chciala jezdzic w wozku i nie bede musiala kupowac nowego podwojnego (chyba naiwna jestem), w kazdym razie poczekam na rozwoj sytuacji

jak myslicie dziecko 16 miesieczne koniecznie jeszcze musi w wozku jezdzic??????????

atol niektore dzieciaczki długo jeżdżą w wozku a inne jak zaczynają chodzić to już wsiąść do pojazdu nie chcą. JAk macie zamiar jeździć z dzieciątkami na wakcje to myśle, że powinnać o podwójnym pomyśleć ale jak chcesz :D

roznie bywa, jak spi to siedzi ;D
ona dopiero zaczyna chodzic wiec tak na prawde to sie okaze w ciagu miesiaca jak to z tym wozkiem jest, generalnie jest bardzo ruchliwym dzieckiem i np w wozku nie moge jej zpinac pasami za ramionka tylko jest w pasie przypieta bo wiecznie sie kreci i wyglada co sie dzieje naookolo

Znaczy się dziecko ciekawe Świata jest :D no to musisz poczekać. Dzieciaczki jak sie pojawia rodzeństwo "cofają sie w rozwoju" tzn chce wszystko tak jak i siotra czy brat i może się to tak skończyć, ze bedzie chciałą jeździć w woziu :D

reklama
Do góry