reklama
Ja z zakupem wózka napewno poczekam do grudnia
cieżko bedzie wytrzymać ale jakoś sie postaram
nie ze względu na ceny ale na przesądność. Luckymama wiem z doświadczenia, że ceny wózków emaljunga raczej sie nie zmieniają
ponieważ są to dobre pojazdy
ale może akurat tego modelu który ci sie podoba spadnie 
atol
Fanka BB :)
moja sasiadka ma emaljunge i wozek jest po prostu super! Ceny faktycznie nie za bardzo chca spadac.
ja caly czas mam nadzieje ze moze juz Hania nie bedzie chciala jezdzic w wozku i nie bede musiala kupowac nowego podwojnego (chyba naiwna jestem), w kazdym razie poczekam na rozwoj sytuacji
jak myslicie dziecko 16 miesieczne koniecznie jeszcze musi w wozku jezdzic??????????
ja caly czas mam nadzieje ze moze juz Hania nie bedzie chciala jezdzic w wozku i nie bede musiala kupowac nowego podwojnego (chyba naiwna jestem), w kazdym razie poczekam na rozwoj sytuacji
jak myslicie dziecko 16 miesieczne koniecznie jeszcze musi w wozku jezdzic??????????
atol niektore dzieciaczki długo jeżdżą w wozku a inne jak zaczynają chodzić to już wsiąść do pojazdu nie chcą. JAk macie zamiar jeździć z dzieciątkami na wakcje to myśle, że powinnać o podwójnym pomyśleć ale jak chcesz 
atol
Fanka BB :)
roznie bywa, jak spi to siedzi ;D
ona dopiero zaczyna chodzic wiec tak na prawde to sie okaze w ciagu miesiaca jak to z tym wozkiem jest, generalnie jest bardzo ruchliwym dzieckiem i np w wozku nie moge jej zpinac pasami za ramionka tylko jest w pasie przypieta bo wiecznie sie kreci i wyglada co sie dzieje naookolo
ona dopiero zaczyna chodzic wiec tak na prawde to sie okaze w ciagu miesiaca jak to z tym wozkiem jest, generalnie jest bardzo ruchliwym dzieckiem i np w wozku nie moge jej zpinac pasami za ramionka tylko jest w pasie przypieta bo wiecznie sie kreci i wyglada co sie dzieje naookolo
Znaczy się dziecko ciekawe Świata jest
no to musisz poczekać. Dzieciaczki jak sie pojawia rodzeństwo "cofają sie w rozwoju" tzn chce wszystko tak jak i siotra czy brat i może się to tak skończyć, ze bedzie chciałą jeździć w woziu 
reklama